Vi söker säljare inför sommaren till vår butik i Sicka, Stockholm!

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom försäljning av sportfiskeprodukter och som har ett intresse för friluftsliv.

Säljare
Som medarbetare på Naturkompaniet Sickla ska du vara genuint serviceminded, social, noggrann, uppskatta kvalité och sätta ett stort värde i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.
Det är viktigt att du är engagerad, gillar ansvar, är flexibel och uppskattar en vardag med varierande arbetsuppgifter. I vår butik värdesätter vi ödmjukhet, energi, framåtanda, teamwork och ordningssinne. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som säljare.

Butiken har öppet måndag till söndag och ditt schema kommer att innehålla en blandning av dagtid, kvällstid, vardag som helg.

Skicka in CV och personligt brev till butikschef Tessa Wulff Lothian på bcstore63@naturkompaniet.se. Skriv in "Sommarjobb sportfiske/Säljare” i ämnesfältet.

Skicka in din ansökan senast fredag den 31 mars 2017.


Vi söker extrapersonal till vår butik i Västerås!

Som säljare på Naturkompaniet är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Genom att lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap samt inspirera.

Vi söker dig som är öppen, framåt och har stort intresse för friluftsliv och utrustning. Du tycker om att jobba med människor och försäljning. Du ser en potential i varje besökare. Ditt personliga mål vid varje kundkontakt är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Vi söker dig som vill jobba extra vid behov vardagar och helger, tillträde snarast.

Du söker tjänsten genom att skicka in CV och ett personligt brev till butikschef Lucio Franolli på bcstore72@naturkompaniet.se. Skriv in ”Extrapersonal” i ämnesfältet.

Sista ansökningsdagen är söndag den 2 april 2017.

Välkommen med din ansökan!