Medarbetare till Naturkompaniets e-handel och kundservice i Stockholm!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill bli en del av gänget som arbetar med Naturkompaniets e-handel och kundservice. Att ge god service till våra kunder är av stor vikt för oss, så du ska ha fingertoppskänsla för kundstöd, och vara mån om att varje kund får den hjälp vi kan ge.

Till dina uppgifter hör att hålla kontakt med Naturkompaniets kunder via telefon och mail, och svara på frågor kring e-handelsorder, butiksköp, produktfrågor, klubbmedlemskap m m. Du bör ha tidigare erfarenhet av att jobba med olika typer av kunder, både de som är nöjda och de som inte är så nöjda. Som person är du drivande, självgående, lyhörd, ordningsam.

Krav
Kommunikativa kunskaper – vi lägger stor vikt vid att kund får en positiv upplevelse i mötet med Naturkompaniet och därför kan du komma bedömas utifrån hur du kommunicerar. För att kunna utföra arbetet är det också viktigt att du kan tala, läsa och skriva flytande på svenska och engelska då vi även säljer utanför Sveriges gränser. Arbetsprov kan förekomma.

Ett stort intresse för försäljning och framförallt för produkter från de varumärken vi säljer. Du ska också ha ett allmänt brinnande intresse för friluftsliv för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service.

God datorvana och tidigare arbete i vanligt förekommande programvaror som t ex Microsoft Office är krav.

Meriterande
-Tidigare arbete inom kundtjänst i någon form, gärna inom detaljhandel
-Erfarenhet av arbete i Microsoft Dynamics AX12 samt Magento e-handelsplattform

Arbetsplats
Naturkompaniet E-handel i Stockholm, Kungstensgatan 36-38.

Tillträde
Tjänsten är en heltidstidstjänst, 100%.
Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2016. Maila CV och personligt brev till calle.beijer@naturkompaniet.se
Skriv i ärendefältet att du söker tjänsten som ”Anställning E-handel”

Vid frågor kontakta Calle Beijer, 08-20 03 42.


Vi söker säljare med ansvarsområde lager till Mall of Scandinavia i Stockholm!

Vi söker dig som och har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba i butik med att sälja kläder och friluftsutrustning.

Säljare
Som säljare hos Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Ditt ansvarsområde kommer vara delat mellan att vara på butiksgolvet samt att ta hand om inkommande leveranser, packa upp nyinkommet till lagret samt inkvittering och överförningar. För detta arbete krävs att du är administrativ, strukturerad och har ett bra ordningssinne. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, inköpsavdelningen och leverantörer. Andra egenskaper som vi värdesätter är ödmjukhet, högt driv och energi. I vår butik tycker vi det är viktigt att du är engagerad och tycker om att ta ansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet som säljare med dig i bagaget.

Ett krav är att du ska vara flexibel med arbetstiderna (öppet 10-21 alla dagar) och kunna jobba även röda dagar och helger.

Maila CV och personligt brev till bcstore75@naturkompaniet.se, skriv "Säljare" i ämnesfältet. Maila din ansökan senast den 10 december 2016. Har du frågor så kontakta butikschef Anna-Luisa på 08-21 32 00.


Vi söker extra säljare till vår butik i Skövde!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba extra i vår butik med att sälja kläder och friluftsutrustning. Vår butik är 220kvm stor och nyligen helrenoverad. Vi är 3st fast anställda som nu även behöver kollegor som kan jobba helger, vissa vardagar och under semestrar.

Säljare
Som medarbetare på Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Andra egenskaper som vi värdesätter är ödmjukhet, energi, framåtanda och ordningssinne. På Naturkompaniet är viktigt att man är engagerad, gillar ansvar och att man är flexibel och uppskattar en varierande vardag och olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet som inom sälj och serviceyrke.

Maila CV och personligt brev till butikschef Peter Spetz bcstore77@naturkompaniet.se skriv "Extra Säljare" i ämnesfältet. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig då vi avser att anställa med kort varsel. Senaste ansökningsdagen är torsdagen den 15 december 2016

För mer frågor kontakta Peter Spetz på 0500-48 81 66.