Vi söker extrapersonal till vår butik i Skövde!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba extra i vår butik med att sälja kläder och friluftsutrustning. Vår butik är 220 kvm stor och nyligen helrenoverad. Vi är 3 st fast anställda som nu även behöver kollegor som kan jobba helger, vissa vardagar och under semestrar.

Säljare
Som medarbetare på Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Andra egenskaper som vi värdesätter är ödmjukhet, energi, framåtanda och ordningssinne. På Naturkompaniet är viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, flexibel och uppskattar en varierande vardag och olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet som inom sälj och serviceyrke.

Maila CV och personligt brev till butikschef Peter Spetz på bcstore77@naturkompaniet.se, skriv "Extra Säljare" i ämnesfältet. Sista ansökningsdagen är tisdag den 31 januari 2017.

För mer frågor kontakta Peter Spetz på 0500-48 81 66.