Vi söker personal till vår butik i Sickla köpkvarter!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba i butik med att sälja kläder, skor och friluftsutrustning.

Vice butikschef/ säljare, heltid
Som vice butikschef arbetar tillsammans med butikschefen med gemensamt uppsatta mål för att driva butiken framåt. Du supporterar butikschefen med coachning/utbildning av personal och ansvarar för butiken när butikschefen inte är på plats. Du är en person med mycket energi och hög drive. Din främsta uppgift är att arbeta som säljare i butiken och att vara ett stöd och förebild för övrig personal.

Som säljare på Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Andra egenskaper som vi värdesätter är ödmjukhet, energi, framåtanda och ordningssinne. På Naturkompaniet är viktigt att man är engagerad, gillar ansvar och att man är flexibel och uppskattar en varierande vardag och olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet som inom sälj och serviceyrke

Tjänsten är ett vikariat på heltid t o m 30 april 2017, tillträde snarast.

Maila CV och personligt brev till bcstore63@naturkompaniet.se, ange "Vice butikschef" i ärendefältet. Sista ansökningsdagen är söndag den 30 oktober 2016.


Vi söker en vice butikschef till Kungsgatan 4 i Stockholm!

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har längre erfarenhet av försäljning av frilufts- och researtiklar. Som person är du drivande, flexibel, lyhörd, ordningsam och har ett brinnande intresse för friluftsliv.
Du brinner för att få dina medarbetare att trivas och sträva mot bästa service och bäst säljande butiken.

Du arbetar tillsammans med butikschefen med gemensamt uppsatta mål för att driva butiken framåt. Du supportar butikschefen med coachning/utbildning av personal och ansvarar för butiken när BC inte är på plats. Din främsta uppgift är att arbeta som säljare i butiken och att vara ett stöd och förebild för övrig personal. Du är en person med mycket energi och hög drive.
Erfarenhet av liknande befattningar är meriterande.

Maila CV och personligt brev till bcstore51@naturkompaniet.se, skriv ”Vice bc” i ärendefältet.

Tjänsten är tillsvidare. Sista ansökningsdag är söndag den 6 november 2016.