Laga din egen mat på turen! Boken ger dig 90 goda recept som du förbereder hemma och enkelt tillagar under paddlingen, vandringen eller vinterturen. 70 av de 90 recepten går att göra helt vegetariska.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Laga din egen mat på turen! Boken ger dig 90 goda recept som du förbereder hemma och enkelt tillagar under paddlingen, vandringen eller vinterturen. 70 av de 90 recepten går att göra helt vegetariska.
Snabblagat på turen erbjuder recept på mat du förbereder hemma och som du snabbt tillagar i naturen. Oavsett vilken friluftsaktivitet du ägnar dig åt är din hemlagade mat alltid godast.
Den här boken innehåller 90 recept på supersnabb friluftsmat, varav 70 av dem går att göra helt vegetariska. Du förbereder varje maträtt hemma och packar i portionspåsar. Maten tar sedan inte mer än 10 minuter att tillaga på turen, du tillsätter endast hett vatten och rör om.
När du förbereder maten hemma kan du ta med ett enklare friluftskök eftersom du endast behöver tillsätta vatten vilket gör att du sparar vikt. Du sparar dessutom mycket pengar på att laga egen mat samt får koll på vad dina rätter innehåller.
Författaren Eric Tornblad är friluftskock och entreprenör. Han har tidigare skrivit de populära böckerna Torka Mat, Fjällmat och Eldmat från Calazo.
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Laga din egen mat på turen! Boken ger dig 90 goda recept som du förbereder hemma och enkelt tillagar under paddlingen, vandringen eller vinterturen. 70 av de 90 recepten går att göra helt vegetariska.
Snabblagat på turen erbjuder recept på mat du förbereder hemma och som du snabbt tillagar i naturen. Oavsett vilken friluftsaktivitet du ägnar dig åt är din hemlagade mat alltid godast.
Den här boken innehåller 90 recept på supersnabb friluftsmat, varav 70 av dem går att göra helt vegetariska. Du förbereder varje maträtt hemma och packar i portionspåsar. Maten tar sedan inte mer än 10 minuter att tillaga på turen, du tillsätter endast hett vatten och rör om.
När du förbereder maten hemma kan du ta med ett enklare friluftskök eftersom du endast behöver tillsätta vatten vilket gör att du sparar vikt. Du sparar dessutom mycket pengar på att laga egen mat samt får koll på vad dina rätter innehåller.
Författaren Eric Tornblad är friluftskock och entreprenör. Han har tidigare skrivit de populära böckerna Torka Mat, Fjällmat och Eldmat från Calazo.
Klicka på bilden för att se inlägget