Showing 45 of 235
Meny
 1. Simms

  BULKEY JACKET
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Perfekt vadarjacka för de kallare dagarna tex kustfiske efter Havsöring. Fodrad med Primaloft som är fukttåligt och snabbtorkande.

 2. Simms

  G3 GUIDE JACKET
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  ARMY GREEN

  För hösten 2015 är den helt nya G3 Guide ™ Jackan hela 25 procent lättare, med kraftigt 3-lagers GORE-TEX® Shell tyg. Hela 7 st förvaringsfickor som håller ordning på dina tillbehör.

 3. Simms

  EXSTREAM JACKET
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms EXstream ™ Jacket är fodrad med Primaloft, en isolering som ger mycket värme till låg vikt.

 4. Simms

  SIMMS KINETIC JACKET
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  FURY ORANGE

  Simms nya Kinetic jacka med PrimaLoft® Gold isolering som behåller 96% av sin värme även när det är vått, och ger den högsta värme i förhållande till vikten av en syntetisk isolering.

 5. Simms

  RIFFLE JACKET
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  DK. SHADOW

  Lätt jacka från Simms med mycket god andningsförmåga. Håller fiskaren torr även i värsta skyfall tack vare 3-layer Toray®waterproof/breathable material.

 6. Simms

  G4 PRO JACKET
  5 999 Kr
  Betala från 232 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Simms G4 är den ultimata vadarjackan. Uppdaterad med GORE-TEX® Pro Shell material som ger 15% lägre vikt än tidigare G4 Pro ™ jacka, och förbättrad nötningsbeständighet och riv styrka.

 7. Vision Group Oy

  VENE JACKET
  2 949 Kr
  Betala från 134 Kr /månad med klarna

  LUMBERJACK

  Vene är båt på Finska och detta är vår första jacka med just krävande båtfiske i åtanke.

Guideline, Simms och Vision presenterar här sina flugfiskejackor som passar perfekt för fiske. Fiskejackorna är tillverkade i lätta men mycket tåliga andasmaterial som inte släpper in vatten. Jackorna är utrustade med alla möjliga smarta fickor och finesser för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna förvara fisketillbehör och annat på ett lättåtkomligt sätt. Vi har flugfiskejackor som andas fint under varmare dagar och står emot regn och rusk under tuffare väderförhållanden. Välkommen till Naturkompaniet!