1. BFT

  BFT PIGLET -110 GR
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Piglet Evolution II är ett jerkbait spö inspirerat av det kända Piglet-spöt.

 2. BFT

  BFT BUSTER JERK STIFF -150 GR
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Buster Jerk Stiff -jerkspöet är ett av de första spön som utvecklats särskilt för jerkfiske.

 3. BFT

  BFT LIZZARD MULTI PIKE 7.10 -130 GR
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Lizzard Custom Rods är en ny serie exklusiva handbyggda spön från Italien. Lizzard Multi Pike 7'10" -130gr är ett fast action-spö med rejäl ryggrad.

 4. BFT

  BFT LIZZARD JERKBAIT 6.9 -190 GR
  3 149 Kr
  Betala från 140 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Lizzard Custom Rods är en ny serie exklusiva handbyggda spön från Italien. Lizzard Jerkbait har en klinga med mycket snabb aktion på 6,9 fot

 5. Daiwa Sports Ltd.

  TD BAIT 7'7 2PC HEAVY 14-56G
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  NoColor

  När det står Team Dawia på ditt spö kan du förvänta dig något alldeles extra. Samtliga Team Daiwa varor är noga utvalda och representerar ”top of the line”. Team Daiwa spöna är handbyggda i Skottland med känsla och det senaste inom teknik.

 6. Daiwa Sports Ltd.

  TOURNAMENT BAIT 6'9 2PC 21-70G
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Tournament spöna är avsedd för fiske efter skandinaviska fiskarter. Dessa är framtagna i samarbete med de mest erfarna sportfiskarna.

 7. Abu Garcia

  VENERATE JERK 632 H
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Venerate 6'3" 60-100 g är anpassat för att fungera optimalt till jerkbaitfiske.

Till jerkspön använder man multirullar (multiplikatorrullar) som sitter på spöets ovansida. Samtidigt som man vevar in betet slår man spötoppen nedåt mot vattenytan, den här tekniken används för att betet ska få en gång som lockar till sig fisken. Med tanke på att man använder lite större och tyngre beten samt normalt fiskar lite större fisk krävs ett starkt och styvt jerkspö som brukar vara något kortare än t e x haspelspön. Man skulle kunna tänka sig att det blir lite tyngre och svårare att kasta med jerkspön men Abu Garcia och Daiwa Sport har verkligen lyckats med att ta fram otroligt lätta och smidiga jerkspön med mycket slitstarka komponenter av högsta kvalitet. Spöna är tillverkade med extremt snabba och smidiga klingor som älskas av alla, även de mest inbitna sportfiskarna. Våra jerkspön är mycket populära och optimala för jerkbaitfiske, välkommen!