Showing 45 of 235
 1. Marmot

  WM'S STARFIRE JACKET
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLUE SEA

  Rejäl och funktionell 3-lagers skaljacka för dig som inte kompromissar på vare sig funktion eller kvalitet. Gör sig lika bra högt upp på klätterklippan som långt ut i havsbandet.

 2. Houdini

  W'S HURRICANE JACKET
  1 099 Kr
  Betala från 74 Kr /månad med klarna

  ROCK BLACK

  Ett lätt skalplagg som passar lika bra i väskan en vanlig dag som ute på ditt aktiva friluftsliv. Vind och vattenavvisande. Ärmslut med reflexer som syns när du vänder de ut och in.

 3. Haglöfs

  VASSI II Q JACKET

  3 999 Kr

  5 999 Kr

  Betala från 168 Kr /månad med klarna

  HURRICANE BLUE

  Kraftfull och rejäl Gore-Tex® jacka för dig som inte kompromissar med vare sig kvalitet eller funktion. Hjälmkompatibel huva, liftkortshållare på ärmen och inre snökjol gör den till den perfekta skidjackan.

 4. Uber

  REDOX PARKA
  7 999 Kr
  Betala från 297 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Stilren högteknologisk lättviktsdunparkas i 3/4-delslängd med hög komfort som ger skydd mot vind, väta och stark kyla. Passar som ett stilfullt vardagsplagg eller som tålig vinterjacka för riktigt kalla och blöta dagar.

 5. Uber

  W WHITE HEAT PARKA
  7 999 Kr
  Betala från 297 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Stilren högteknologisk lättviktsdunjacka med kvinnligt snitt som ger skydd mot vind, väta och stark kyla. Passar som ett stilfullt vardagsplagg och som tålig vinterjacka för riktigt kalla och blöta dagar.

 6. Uber

  REGULATOR COAT II
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Funktionell och stilren höst/vinterjacka för dig som inte gör avkall på vare sig stil, komfort eller funktion. Lätt fodrad jacka som är helt vattentät.

 7. Tretorn

  TRETORN PONCHO
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  DANDELION

  När du snabbt behöver dra något over huvud och överkropp för att stå emot en kortare skur, då är det denna gula skönhet i PVC-fri PU som gäller.

 8. Fjällräven

  KIRUNA PADDED JACKET W
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  TAUPE
  DARK NAVY
  BURNT RED

  Bekväm vardagsjacka i G-1000 med lätt, värmande syntetfyllning. En tidlös, höftlång modell med fast huva, bröstficka och handfickor.

 9. Arcteryx

  NUCLEI SL JACKET
  1 899 Kr
  Betala från 100 Kr /månad med klarna

  IRON OXIDE

  Lätt, följsam och slitstark jacka som håller dig varm både i skidbacken och vid klätterklippan. Den kan packas i medföljande packpåse och är kompatibel med både hjälm och klättersele.

 10. Fjällräven

  KIDS ÖVIK LITE JACKET
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  BLUEBERRY
  DEEP RED
  AVOCADO

  Slitstark, lätt fodrad barnjacka i G-1000 Lite med syntetfyllningen G-Loft Supreme. Höftlång modell med två handfickor och bröstficka.

 11. Fjällräven

  SAREK ANORAK
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  DARK NAVY

  Välventilerad anorak i G-1000 med dubbla lager tyg över axlarna. Dragkedjor i sidan, rymliga fickor och stormhuva med avtagbar pälskant i syntet.

 12. Fjällräven

  KIRUNA DOWN JACKET
  5 999 Kr
  Betala från 232 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  DARK NAVY
  MOUNTAIN GREY

  Skönt värmande dunjacka i G-1000 Silent Eco med löstagbart foder som ger två jackor i en. Fast huva, Napoleonficka och handfickor med dubbla öppningar.

 13. Haglöfs

  ESSENS II Q DOWN JACKET
  2 399 Kr
  Betala från 116 Kr /månad med klarna

  BLUEBIRD/SOFT WHITE

  Lätt och varm dunjacka perfekt som förstärkningsjacka under kalla dagar och som ett stilfullt plagg till vardags.

 14. Haglöfs

  BIVVYACK PARKA

  2 299 Kr

  3 499 Kr

  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  TRUE BLACK

  Varm och isolerande dunjacka som ger dig förutsättningarna att hålla dig varm även när temperaturen sjunker långt under nollan. Tåligt yttertyg som effektivt skyddar mot vädrets makter.

 15. Haglöfs

  RIDGE JACKET WOMEN

  2 999 Kr

  4 499 Kr

  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  TRUE BLACK

  Något längre Gore-Tex® jacka med förstärkta axelpartier i en feminin design. Passar för vandring och ett aktivt vardagsliv när du behöver en jacka som effektivt stänger ute både vind och väta.

 16. Haglöfs

  RIDGE JACKET MEN

  2 999 Kr

  4 499 Kr

  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  TRUE BLACK

  Något längre Gore-Tex® jacka med förstärkta axelpartier. Passar för vandring och ett aktivt vardagsliv när du behöver en jacka som effektivt stänger ute både vind och väta.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 33
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vi har jackor för alla väder och utomhusaktiviteter, allt från varma dunjackor till Tretorns regnjackor och Haglöfs offpistjackor. Fjällräven har betjänat friluftsentusiaster med jackor av hög kvalitet sedan 1960-talet och fler och fler upptäcker hur deras klassiska och tidlösa jackor håller år efter år. Fjällräven har därför en given plats i vårt sortiment. Andra varumärken är Arcteryx med sina smidiga, varma och snygga jackor, samt Tierra, Marmot och Barbour m fl som dedikerat tar sin uppgift att hålla dig varm och torr på allvar. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en jacka som blir din nya favorit i vårt sortiment. Välkommen!