Showing 45 of 235
 1. Poler

  MEN'S FLAP JACKET
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK GREEN

  Midjelång jacka med tunt foder som ger dig den där extra värmen som kan behövas kalla och ruggiga höstdagar. Flera praktiska fickor och krage som kan fällas upp vid dåligt väder.

 2. Ivanhoe

  GY RYBO
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREY
  BORDEAUX

  Elegant kappa i ull med en passform som ger en smickrande siluett och stilfullt utseende. Insidan är klädd med tunt polyesterfoder. Axelvaddar och två diskreta fickor i sidorna. Ton i ton broderi på vänster arm.

 3. Icebreaker

  WMNS NOMAD JACKET
  2 799 Kr
  Betala från 129 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Lång jacka som kombinerar ett stilfullt utseende med hög prestanda. Fodret av merinoull har en hög värmande förmåga samtidigt som den reglerar värmen bra och ger god komfort.

 4. Icebreaker

  MENS DEPARTURE JACKET
  2 599 Kr
  Betala från 123 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Värmande jacka kombinerar fördelarna med ull och syntet. God ventilation och värmereglering ger skön komfort. Används som jacka eller funktionellt mellanlager.

 5. Barbour

  OAKUM WAX JACKET
  3 999 Kr
  Betala från 168 Kr /månad med klarna

  NAVY

  Fodrad jacka för höst, vinter och vår. Utsidan är vaxad för att stå emot väta och skyddar dig väl mot dåligt väder. Fyra fickor och rejäl huva gör den till en praktisk jacka för många olika ändamål.

 6. Barbour

  DIGBY WAX JACKET
  3 299 Kr
  Betala från 145 Kr /månad med klarna

  NAVY

  Lätt fodrad och vaxad jacka behandlad för att stå emot väta och vind. Jackan har sköna ribbstickade muddar, krage som kan fällas upp och fästas ihop. Förstärkning från armbågen ner till handleden.

 7. Barbour

  ORKNEY WAX JACKET
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  NAVY

  Modern jacka från Barbour med en vaxad yta för vädertålighet. En något kortare modell där stil och funktion möts. Fodret ger skön värme. Praktiska fickor och en avtagbar huva.

 8. Barbour

  ISLAY WAX JKT
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Lite längre vaxad kappa som håller dig torr och varm under kalla regniga dagar. Knappstängningen ger kappan ett stilfullt utseende och fodret värmer skönt. Två handfickor och en bred krage.

 9. Barbour

  CLASSIC BEADNELL WAX JKT
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  OLIVE
  NAVY

  Tidlös klassiker med feminint snitt och en längd som går ner en bit på benen. Oavsett om du är på väg till arbetet eller om du är ute och promenerar i skogen får du ett bra och tåligt skydd.

 10. Uber

  REGULATOR COAT II
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Funktionell och stilren höst/vinterjacka för dig som inte gör avkall på vare sig stil, komfort eller funktion. Lätt fodrad jacka som är helt vattentät.

 11. Kühl

  BURR JACKET
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  ESPRESSO
  GUN METAL

  En riktig klassiker från Kühl som är redo för allt. En bomullsjacka som passar till det mesta. En skön och praktisk jacka som hos många har blivit en riktig favorit.

 12. Arcteryx

  WAYLAY JACKET

  999 Kr

  1 499 Kr

  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  LIGHT CARBIDE

  Lätt vaxad bomullsjacka i klassiskt urban design och ledig stil. Passar lika bra i stan som på landet. Jackan är vädertålig och har gott om smarta fickutrymmen för mobil och nycklar.

 13. Arcteryx

  ELLISON JACKET WOMEN'S

  699 Kr

  999 Kr

  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  BRUSHED NICKEL

  Lätt och smidig fleecejacka för dig som lever ett aktivt liv och behöver ett funktionellt plagg för både vardag och fritid. Genomtänkt design med hög rörelseförmåga.

 14. Barbour

  HACKAMORE BOMBER

  899 Kr

  1 299 Kr

  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  BLUE

  Kort jaquardmönstrad jacka med ribbstickad krage och muddar. Passar som lätt sommarjacka när kvällskylan kommer krypande.

 15. Barbour

  HERTERTON WAX JACKET

  2 299 Kr

  3 499 Kr

  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  OLIVE

  Ger dig fullständigt skydd mot dåligt väder. Med sin vattentäthet, ventilationsförmåga och längd blir den en funktionell jacka samtidigt som designen ger den ett klassiskt Barbourutseende.

 16. Haglöfs

  TRAIL JACKET WOMEN

  1 199 Kr

  1 799 Kr

  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  Pris från 1 199 Kr
  STEEL SKY
  AUBERGINE

  Funktionell, praktisk och stilren jacka som andas på ett bra sätt samtidigt som den effektivt skyddar mot vinden. Justerbar huva som smidigt följer med dig i dina rörelser och huvudvridningar.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4