Showing 45 of 235
 1. Ivanhoe

  BEATA FZ
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  GRAPHITE MARL

  Filtad ulljacka med fin passform och snygga detaljer. Använd den som smidig jacka eller värmande mellanlager beroende på årstid och temperatur.

 2. Ivanhoe

  JACKIE JAQUARD LONG
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  OFF WHITE

  Klassisk lite längre jacka i filtad ull som kombinerar skön värme med ett stilfullt utseende. Jackan har 2 diskreta sidfickor och en 2-vägsdragkedja. Blir bara skönare med tiden. Stickas i Gällstad.

 3. Ivanhoe

  DANNY
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  AMIRAL

  Skönt förstärkningsplagg i filtad ull. Funkar lika bra i vardagen med t-shirten som ett mellanlager under svalare turer. Hög hals skyddar halsen från kyla och platta sömmar minimerar risken för skav.

 4. Ivanhoe

  KAJ T-NECK
  1 099 Kr
  Betala från 74 Kr /månad med klarna

  GREY

  Sportig tröja med dragkedja och värmande krage i filtad ull. Passar dig som gärna kombinerar en aktiv livsstil med en stilfull design. Ärmmuddar i mjuk merinoull.

 5. Elevenate

  M MONTAGNE KNIT
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  DK STEELE BLUE

  Funktionell och mycket skön lammullströja med en modern design. Den passar lika bra som värmande mellanlager som den gör som snygg tröja på jobbet och afterskin.

 6. Elevenate

  W MONTAGNE HOOD
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  OCEAN BLUE

  Funktionell och mycket skön lammullströja med en modern design. Den passar lika bra som värmande mellanlager som den gör som snygg tröja på jobbet och afterskin.

 7. Elevenate

  W ARGENTIÈRE HOOD
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  ANTHRACITE

  Värmande och mycket komfortabel tröja i unik ullfleece i en snygg design. Passar utmärkt som mellanlager under skidjackan eller som förstärkningsplagg till en mängd olika aktiviteter.

 8. Devold

  SLOGEN ZIP NECK
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  NIGHT/OFFWHITE

  Varmt och robust mellanlager i mjuk och funktionell merinoull. Förstärkningar vid armbågen ger ökad hållbarhet och tumhålet håller ärmen på plats. Passar utmärkt på långpromenaden och i skidbacken.

 9. Icebreaker

  MENS SPIRE LS CREWE
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  BLACK/METRO HTHR/STEALTH

  Stickad tröja med rund hals. Ger skön värme och passar utmärkt som vardagsplagg där genomtänkt design tillsammans med merinoullens värmereglerande förmåga gör den till en tröja utöver det vanliga.

 10. Icebreaker

  MENS MT ELLIOT LS ZIP
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  FATHOM HTHR/PELORUS

  Mjuk, skön och värmande jacka i ullfleece. Perfekt mellanlager på både långpromenader som till turer på kalfjället. Kragen skyddar hals och nacke. Dragkedjan gör den enkel att ta av och på.

 11. Icebreaker

  MENS MT ELLIOT LS HOOD
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  FATHOM HTHR/PELORUS

  Varm och skön jacka i merinoull. Utmärkt som vardagsplagg eller som värmande mellanlager vid aktivitet. Åtsmitande huva och raglanärmar.

 12. Barbour

  BALE BAFFLE BUTTON THROUGH
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  CHARCOAL

  Välskräddad tröja för den stilmedvetne mannen. Ärmarna, ryggen, kragen och knappslån är i bomull och ger en skön känsla. Baffle-quilten över bålen ger extra värme och är behandlad för att stöta bort vatten.

 13. Barbour

  ARDELEY ZIP THROUGH
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  RUSTIC MARL

  Värmande och stilfull tröja i merinoull. Självklart med Barbours klassiska foder och dragkedja. Passar utmärkt som ett värmande lager under en jacka eller som skön tröja till vardags.

 14. Barbour

  MEADOWSWEET CREW NECK
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BEIGE
  OLIVE GREY

  Tunn och följsam i mjuk kashmirblandning. Den runda halsringningen, slitsarna i sidorna och det förlängda ryggstycket ger plagget en feminin och smickrande passform.

 15. Barbour

  CLOVER CREW
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  LT GREY MARL

  Stickad tröja med rund halsringning och sköna muddar i ärmsluten. Lös stickningen ger tröjan ett klassiskt utseende.

 16. Barbour

  ICEFIELD CAPE
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  ECRU

  Skön cape med Fair Isle stickning över oket med en vacker drapering och låg krage. Blandningen av alpackaull och ull ger skön värme tillsammans med en skön känsla.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stickade tröjor passar väldigt bra som ytterplagg eller mellanplagg till jaktsäsongen, svampsäsongen, eller när du tar dig en härlig skogspromenad. Vi har stickade tröjor i ren ull, ullblandning samt hybrid mellan stickad ulltröja och fleecejacka vilket ger en bra värmeisolering och samtidigt transporterar bort fukt. Ullen har några riktigt bra egenskaper då den inte behöver tvättas lika ofta som andra material, den värmer även om den blivit blöt eller fuktig och den andas samt är värmereglerande. Vi tror verkligen att du kommer att gilla våra stickade tröjor på den här sidan.