1. Woolpower

  MOCK TURTLENECK 200
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  BLACK

  Skönt värmande fuskpolo i mjuk frottéstickning som varken kliar, krymper eller luktar illa. Täcker ner över bröstet och ryggen och minskar värmeförlusten.

 2. Black Diamond

  WOMEN'S SPARK MITTS
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Varm och mjuk lädervante för riktigt kalla vinterdagar. Kombinationen av getläder, primaloftfoder och Black Diamonds vattentäta membran gör den till en favorit hos många.

 3. Elevenate

  M MONTAGNE BEANIE
  449 Kr
  Betala från 56 Kr /månad med klarna

  DK STEELE BLUE

  Mössa som värmer skönt kalla dagar. Den är tillverkad av mjuk och luftig lammull som fungerar värmereglerande, fukttransporterade och som värmer även om den skulle råka bli blöt.

 4. Elevenate

  W ZEPHYR SHORTS
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Zephyr shorts är ett isolerande mellanlager för dig som är ute mycket i kalla miljöer. Passformen är designad för att ge optimal rörelsefrihet när du använder dem som förstärkning under ett par skalbyxor.

 5. Tierra

  MADE IN SWEDEN BEANIE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 4 färger

  BURGUNDY RED
  FIG LEAF
  GREY
  BLACK

  Tidlös klassiker. Tack vare den höga kvaliteten på ribbstickningen är mössan helt utan sömmar och har en skön passform. All stickning sker i Sverige.

 6. Skhoop

  SUPREME THERMIUM MID SKIRT
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Värmande och teknisk kjol i ett helt vindtätt material. Alpin design ger skydd och gör den smidig i skidbacken, på skridskoturen eller under långpromenaden. Dragkedja för enkel på- och avtagning.

 7. Fun Wear

  VALLE
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  SVART/OFFWHITE

  Värmande och skön mössa med inre pannband av mjuk fleece. Tilllverkas av Mössverksta´n i Dalarna och är av hög kvalitet och blir snabbt en favorit hos många.

 8. Fun Wear

  LOVE
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  KHAKI
  GRÅ

  Varm och härlig ullmössa i klassisk modell med en stickning som ger både struktur och ett snyggt utseende. Det inre pannbandet i fleece är skön mot pannan. Tillverkas i Dalarna.