Showing 45 of 235
Meny
 1. Kavat

  Konstapeln
  1 945 Kr
  Betala från 102 Kr /månad med klarna

  LIGHT BROW

  Unik sko som endast tillverkas i begränsad upplaga. Den ingår i Kavats jubileumskollektion, som är tillverkad i Kumla, och varje par är präglade med sitt unika nummer.

 2. Blundstone

  1316
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  BLACK/RED

  Modern och snygg känga som kombinerar klassisk funktionalitet med stil och form. Tålig yttersula i gummi och ovandel i läder med stretchpaneler.

 3. Dolomite

  CINQUANTAQUATTRO MID FG
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  GREY

  Snygg och smidig sko som passar lika bra på stadens gator som på skogens slingrande stigar. Den är skinnfodrad och försedd med en sula som ger både skön stötdämpning och ett bra grepp.

 4. Blundstone

  530 KIDS
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Blundstones kängor är en klassiker och nu finns de även i en modell designad för barn! Precis som orginalet är 530 byggd för att hålla och är otroligt slitstark och funktionell. Skon passar för användning året om till allt från vandring och lek till vardagsäventyr.

 5. Kavat

  EMILY
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN

  En modern klassiker som alltid känns rätt. Tidlös design i kombination med ekologiska material, skinnklädd insida och en stötdämpande sula ger en mycket bekväm känga med en lång livslängd.

 6. Red Wing

  6" ROUND TOE
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLACK CHERRY FEATHERSTONE

  Hantverk av hög kvalitet tillsammans med en stilren och klassisk design ger en mycket bekväm och slitstark sko som får en vacker patina med åren.

 7. Red Wing

  6-INCH MOC LUG
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  BRIAR OIL SLICK

  Moc Lug är designad utifrån den ursprungliga arbetsskon, som gjorde Red Wing berömda för sin kvalitet och komfort. Den är tillverkad av läder av högsta kvalitet och försedd med en slitstark och greppsäker sula.

 8. Blundstone

  063
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Den klassiska Blundstone kängan i en något mer ”dressad” design, men med samma slitstarka konstruktion och sköna komfort som alltid.

 9. Blundstone

  585
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  RUSTIC BROWN

  Slitstark känga med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av nubuck formar sig efter foten och ger skön komfort.

 10. Kavat

  VIDAR
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Tuff, skön och ekologisk höstkänga för busiga barn. Kängan är tillverkad och fodrad med svenskt skinn och har både en bra andningsförmåga och en fin stötdämpning.

 11. Kavat

  BODÅS
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  DARK BROWN
  LIGHT BROWN

  Bodås är en känga med tidlös design som är tillverkad i ekologiska material. Med sin fina passform, skinnklädda insida och stötdämpande sula ger den skön komfort under långa promenader.

 12. Blundstone

  500
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Slitstark känga med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 13. Blundstone

  510
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Slitstarka kängor med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 14. BEAK BOOTS AB

  LYNX
  2 399 Kr
  Betala från 116 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Klassisk känga av hög kvalitet och med tuff design. Det fina hantverket tillsammans med de slittåliga materialen gör att den bara blir bekvämare och snyggare ju mer du använder den.