Showing 45 of 235
Meny

Grönare val

 1. Blundstone

  1316
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  BLACK/RED

  Modern och snygg känga som kombinerar klassisk funktionalitet med stil och form. Tålig yttersula i gummi och ovandel i läder med stretchpaneler.

 2. Blundstone

  530 KIDS
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Blundstones kängor är en klassiker och nu finns de även i en modell designad för barn! Precis som orginalet är 530 byggd för att hålla och är otroligt slitstark och funktionell. Skon passar för användning året om till allt från vandring och lek till vardagsäventyr.

 3. Timberland

  EK RUGGED LT SIDE-ZIP BOOT WP
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  BROWN TUMBLED NUBUCK

  Sko som förenar klassisk utseende med hållbar design. Dess sula och foder är tillverkade av miljövänliga material och ovansidan av slittåligt och vattentätt läder.

 4. Timberland

  EK TREMONT BOOT
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN/BURNT ORANGE

  Stilren, klassisk och samtidigt modern känga som är tillverkad av högklassigt läder och delvis återvunna material samt försedda med en lätt stötdämpande sula.

 5. Kavat

  EMILY
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN

  En modern klassiker som alltid känns rätt. Tidlös design i kombination med ekologiska material, skinnklädd insida och en stötdämpande sula ger en mycket bekväm känga med en lång livslängd.

 6. Red Wing

  6" ROUND TOE
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLACK CHERRY FEATHERSTONE

  Hantverk av hög kvalitet tillsammans med en stilren och klassisk design ger en mycket bekväm och slitstark sko som får en vacker patina med åren.

 7. Red Wing

  6-INCH MOC LUG
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  BRIAR OIL SLICK

  Moc Lug är designad utifrån den ursprungliga arbetsskon, som gjorde Red Wing berömda för sin kvalitet och komfort. Den är tillverkad av läder av högsta kvalitet och försedd med en slitstark och greppsäker sula.

 8. Blundstone

  063
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Den klassiska Blundstone kängan i en något mer ”dressad” design, men med samma slitstarka konstruktion och sköna komfort som alltid.

 9. Blundstone

  585
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  RUSTIC BROWN

  Slitstark känga med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av nubuck formar sig efter foten och ger skön komfort.

 10. Kavat

  VIDAR
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Tuff, skön och ekologisk höstkänga för busiga barn. Kängan är tillverkad och fodrad med svenskt skinn och har både en bra andningsförmåga och en fin stötdämpning.

 11. Patagonia

  M TIN SHED CHELSEA
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK EARTH

  Känga som förenar klassiskt utseende med hållbar design. Den är tillverkad av slittålig nubuck och försedd med en Vibram sula som kan sulas om för att ge kängan längre livslängd.

 12. Kavat

  BODÅS
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  DARK BROWN
  LIGHT BROWN

  Bodås är en känga med tidlös design som är tillverkad i ekologiska material. Med sin fina passform, skinnklädda insida och stötdämpande sula ger den skön komfort under långa promenader.

 13. Blundstone

  500
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Slitstark känga med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 14. Blundstone

  510
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Slitstarka kängor med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 15. BEAK BOOTS AB

  LYNX
  2 399 Kr
  Betala från 116 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Klassisk känga av hög kvalitet och med tuff design. Det fina hantverket tillsammans med de slittåliga materialen gör att den bara blir bekvämare och snyggare ju mer du använder den.

 16. Sorel

  ANKENY
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  ELK, STOUT

  Tuff känga med en design inspirerad av klassiska arbetskängor. Den har ett slitstarkt skaft av läder och en nederdel av gummi som skyddar dina fötter mot regn och slask.