Showing 45 of 235
Meny

Grönare val

 1. Kavat

  KONSTAPELN
  1 945 Kr
  Betala från 102 Kr /månad med klarna

  LIGHT BROW

  Unik sko som endast tillverkas i begränsad upplaga. Den ingår i Kavats jubileumskollektion, som är tillverkad i Kumla, och varje par är präglade med sitt unika nummer.

 2. Blundstone

  1316
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  BLACK/RED

  Modern och snygg känga som kombinerar klassisk funktionalitet med stil och form. Tålig yttersula i gummi och ovandel i läder med stretchpaneler.

 3. Dolomite

  CINQUANTAQUATTRO MID FG
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  GREY

  Snygg och smidig sko som passar lika bra på stadens gator som på skogens slingrande stigar. Den är skinnfodrad och försedd med en sula som ger både skön stötdämpning och ett bra grepp.

 4. Blundstone

  KIDS 530
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Blundstones kängor är en klassiker och nu finns de även i en modell designad för barn! Precis som orginalet är 530 byggd för att hålla och är otroligt slitstark och funktionell. Skon passar för användning året om till allt från vandring och lek till vardagsäventyr.

 5. Timberland

  EK RUGGED LT SIDE-ZIP BOOT WP
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  BROWN TUMBLED NUBUCK

  Sko som förenar klassisk utseende med hållbar design. Dess sula och foder är tillverkade av miljövänliga material och ovansidan av slittåligt och vattentätt läder.

 6. Timberland

  EK TREMONT BOOT
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN/BURNT ORANGE

  Stilren, klassisk och samtidigt modern känga som är tillverkad av högklassigt läder och delvis återvunna material samt försedda med en lätt stötdämpande sula.

 7. Kavat

  EMILY
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN

  En modern klassiker som alltid känns rätt. Tidlös design i kombination med ekologiska material, skinnklädd insida och en stötdämpande sula ger en mycket bekväm känga med en lång livslängd.

 8. Red Wing

  6" ROUND TOE
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLACK CHERRY FEATHERSTONE

  Hantverk av hög kvalitet tillsammans med en stilren och klassisk design ger en mycket bekväm och slitstark sko som får en vacker patina med åren.

 9. Red Wing

  6-INCH MOC LUG
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  BRIAR OIL SLICK

  Moc Lug är designad utifrån den ursprungliga arbetsskon, som gjorde Red Wing berömda för sin kvalitet och komfort. Den är tillverkad av läder av högsta kvalitet och försedd med en slitstark och greppsäker sula.

 10. Blundstone

  063
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Den klassiska Blundstone kängan i en något mer ”dressad” design, men med samma slitstarka konstruktion och sköna komfort som alltid.

 11. Blundstone

  585
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  RUSTIC BROWN

  Slitstarka kängor med klassisk design och en stilren ovansida av nubuck. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 12. Kavat

  KIDS VIDAR
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Tuff, skön och ekologisk höstkänga för busiga barn. Kängan är tillverkad och fodrad med svenskt skinn och har både en bra andningsförmåga och en fin stötdämpning.

 13. Kavat

  M BENGT
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  REDDISH BROWN

  Söndagspromenad eller en dag på jobbet? Bengt är en snygg sko med skön passform och lätt stötdämpning som är tillverkad helt i ekologiska material.

 14. Patagonia

  M TIN SHED CHELSEA
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  DARK EARTH

  Känga som förenar klassiskt utseende med hållbar design. Den är tillverkad av slittålig nubuck och försedd med en Vibram sula som kan sulas om för att ge kängan längre livslängd.

 15. Kavat

  BODÅS
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  LIGHT BROWN
  DARK BROWN

  Bodås är en känga med tidlös design som är tillverkad i ekologiska material. Med sin fina passform, skinnklädda insida och stötdämpande sula ger den skön komfort under långa promenader.

 16. Blundstone

  500
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BROWN

  Slitstarka kängor med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 17. Blundstone

  510
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Slitstarka kängor med klassisk design. Yttersulan av gummi ger bra grepp och ovandelen av läder formar sig efter foten och ger skön komfort.

 18. Hanwag

  ALTA BUNION LADY
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  ERDE_BROWN

  Läderfodrad vandringskänga som är anpassad för dig som besväras av Hallux Valgus. Den ger extra utrymme åt det ömmande området samtidigt som den är lätt, stabil och mycket bekväm.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tänk på..

För bästa komfort rekommenderar vi strumpor i två skikt. En tunn, välsittande, liner-strumpa närmast foten som hjälper till att transportera ut fukt och skapa ett behagligt klimat. Utanpå Liner-strumpan en porösare socka som fungerar som "boot fitting", dvs fyller ut skon och gör den behagligare. Dessa två lager motverkar friktion som kan leda till skavsår och blåsor. Strumpor i Merinoull värmer även när det är fuktigt, svalkar när det är varmt och kliar inte. De har även en naturlig antiodörfunktion som motverkar dålig luft.

Torra fötter är glada fötter!