Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Bio Lite

  CAMPSTOVE 2
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Unikt kök på vilket du kan laga mat och ladda elektronisk utrustning. Ger hög effekt med inbyggd fläkt. Eldas med naturliga material. Inbyggt batteri på 2600 mAh.

 2. Primus

  TUPIKE STOVE PIEZO
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt gaskök med två brännare och vindskydd för matlagning åt flera personer. Enkel gasreglering, inbyggd piezotändning och medföljande grill- och stekplatta i non-stickbeläggning.

 3. Primus

  ONJA STOVE
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Primus mest kompakta kök med två brännare. Enkel att bära tack vare sin bärrem. Stabil konstruktion med ett eklock som fungerar både som skärbräda och serveringsfat.

 4. Primus

  SPIDER STOVE SET

  899 Kr

  1 349 Kr

  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt och stabilt gaskök. Effektivt vindskydd och kastrull med värmeväxlare ger hög effekt och låg bränsleförbrukning. Packas enkelt ner i den medföljande väskan.

 5. Primus

  POWER STOVE SET

  999 Kr

  1 499 Kr

  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Effektivt och bränslesnålt gaskök perfekt för turer under vår, sommar och höst. 1,8 l kastrull, skål med måttangivelser, lock med inbyggt durkslag och förvaringsväska ingår.

 6. Primus

  OMNIFUEL II W. BOTTLE & POUCH
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Extremt robust, tillförlitligt och kraftfullt kök för de mest krävande situationer. Drivs antingen av gas eller flytande bränsle. Stabil konstruktion med få delar som enkelt kan bytas ut vid behov.

 7. Primus

  MULTIFUEL III
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Robust kök som fungerar lika bra med flytande bränsle som den gör med gas. En uppdaterad slitvarg som är pålitlig även i de mest extrema situationer. Kraftfull låga. Nytt och säkrare kastrullstöd.

 8. Primus

  EXPRESS SPIDER II
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och mycket tåligt gaskök för dagsutflykter och längre turer under vår, sommar och höst. Liten packvolym och stabil på ojämna underlag.

 9. Primus

  GRAVITY III
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Stabilt och lätt kök med 4 ben och bred låga som gör den lämpad att användas till stora kastruller. Förvärmningsslingan ger den hög effekt även vid låga temperaturer.

 10. Primus

  LITE PLUS UN-BLUE
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och kompakt allt-i-ett kök för det lilla äventyret. Köket med alla tillbehör och en 100 g gasbehållare (ingår ej) ryms i kastrullen.

 11. Primus

  LITE PLUS PIEZO
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och kompakt allt-i-ett kök för det lilla äventyret. Köket med alla tillbehör och en 100 g gasbehållare (ingår ej) ryms i kastrullen.

 12. Primus

  EXPRESS STOVE SET PIEZO
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Litet och lätt gaskök perfekt för soloturer under vår, sommar och höst. Kastrull med värmeväxlare och effektivt vindskydd ger hög effekt och minimal bränsleförbrukning.

 13. Primus

  OMNILITE TI SILENCER
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Ljuddämpare till OmniLite Ti. Den kan användas när du kör köket på gas eller kemiskt ren bensin och sänker då volymen på kökets jetbrännare avsevärt. Den är inte lämpad vid drift med fotogen, diesel eller flygbränsle.

 14. Primus

  LITE XL PIEZO
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och robust allt-i-ett-kök som är stort nog för två personer men som även passar bra till soloäventyraren. Det drivs på gas och är lämpligt att använda under vår, sommar och höst.

 15. Pop Up Grill

  POPUPGRILL 28 CM
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Smart grill som kan användas året runt och är ett utmärkt alternativ till engångsgrillar. Den är lätt att bära, enkel att montera och mycket smidig att använda.

 16. Primus

  GRAVITY MULTIFUEL KIT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Gravity Multifuel Kit uppgraderar ditt Gravity-kök till ett multifuelkök så du kan använda flytande bränslen som kemisk ren bensin, blyfri bensin och i nödfall även fotogen.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 3
 1. 1
 2. 2
 3. 3