Showing 45 of 235

Utrustning

 1. MORAKNIV

  KANSBOL
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Flexibel stark lättviktskniv. Anatomiskt greppvänligt skaft. Svenskt rostfritt stål med två olika slipningar. Slida i hårdplast med bältesloop i läder.

 2. MORAKNIV

  ELDRIS NECK KNIFE KIT
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  RÖD
  GRÖN
  Gul
  Svart
  Blå

  Liten och robust fickkniv med tillbehörskit. Enkel att bära med under små och stora äventyr. Droppformat och greppsäkert handtag ger kraft. Blad av högkvalitativt rostfritt stål ger tålighet och skärpa.

 3. MORAKNIV

  GARBERG
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  NoColor

  Kraftfull och pålitlig fulltångekniv framtagen för att möta de tuffaste krav och förväntningar. Överlevnadskniv med 3,2 mm tjockt blad i högkvalitativt stål med specialslipning för bibehållen skärpa.

 4. Victorinox

  EVOWOOD 81
  439 Kr
  Betala från 55 Kr /månad med klarna

  WOOD

  Klassiskt multiverktyg av vackert ådrat valnötsträ. Verktygen består av kniv, sax och fil och varje handtag har ett individuellt utseende och får en fin patina med åren.

 5. Tälja

  TÄLJA
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Slappna av och njut av en stilla stund med Tälja – ett kit som innehåller allt det du behöver för att tälja din egen smörkniv. Allt från kartong till trä och kniv kommer från Sverige - kul tycker vi!

 6. MORAKNIV

  MORA PATHFINDER
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Rejäl och kraftfull kniv för dig som vistas mycket ute i skog och mark. Det långa bladet lämpar sig väl för att skära slanor, skära av pinnar till veden eller rensa fisken med. Från Moras egna fabrik i Östnor, Dalarna.

 7. Fällkniven

  FS4 FLIPSTONE
  339 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Dubbelsidat diamantbryne fårn Fällkniven. Större variant av Fs3.

 8. Karesuandokniven

  KNIVSATS
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Innehåller alla nödvändiga delar för dig som vill göra en egen kniv. Alla delar tillverkas i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 9. Karesuandokniven

  VUONJAL
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Vackert snidat hantverk från Karesuando, en liten by 25 mil norr om polcirkeln. Vuonjal är det samiska namnet på 1-årig honkalv.

 10. Karesuandokniven

  NULPU
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Nulpu är det samiska namnet på en rentjur som tappat sina horn. Denna knivmodell är den mest typiska modellen här uppe i det nordligaste lappland. Gediget hantverk från Karesuando. En liten by 25 mil norr om polcirkeln.

 11. Karesuandokniven

  GIRON
  1 349 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Giron är det samiska namnet på fjällripa, vars huvud skall symboliseras av skaftets topp, vingen fladdrar löst på slidan. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 12. Karesuandokniven

  ÖVERLEVNADSKNIV MED ELDSTÅL
  1 899 Kr
  Betala från 100 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Överlevnadskniv med vackert skaft och eldstål som förvaras i en praktisk ficka i slidan. En kniv att ta med på fjällvandringen, fisketuren eller på jakt. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 13. Karesuandokniven

  HUNTER
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kniv i traditionell design men med ett blad tillverkat i ett av världens bästa knivstål. En solid kniv för dig som kräver lite mer. Skaft i masurbjörk och renhorn. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 14. Opinel

  MUSHROOM KNIFE NO. 8
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NATURAL

  Svampkniv med fällbart blad och ett handtag av bok. Den har ett böjt blad med tandad baksida och en borste av vildsvinshår, allt för att göra det lätt att plocka, rensa och putsa svampen.

 15. Opinel

  ADVENTURER NO. 07 SS LTR LACE
  169 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NATURAL

  Fällkniv som kan användas till både jakt och friluftsliv. Den har en vass egg och ett handtag tillverkat av bok. Handtaget ligger fint i handen och ger ett bra grepp.

 16. Opinel

  ADVENTURER NO. 07 LTR LACE
  169 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  SKY BLUE
  GREEN APPLE
  TANGERINE
  PLUM
  PINK

  Fällkniv som kan användas till både jakt och friluftsliv. Den har en vass egg och ett handtag tillverkat av avenbok. Handtaget ligger fint i handen och ger ett bra grepp.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4