1. Tälja

  TÄLJA JUNIOR
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Släng iPaden och gör något riktigt kreativt som håller. Det är uppmaningen från svenska Tälja. Här är deras tälj-kit för barn i en fin låda. Passar åldrarna 6–14 år.

 2. Karesuandokniven

  KOSA
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Klassisk kåsa handtillverkad i Karesuando i norra Lappland, 25 mil norr om polcirkeln.

 3. Wetterskogs AB

  TORRSKODD
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Torrskodd håller dig torr om fötter och ben när du paddlar, vandrar och fiskar. De väger lätt, tar liten plats i packningen och kan användas av alla oavsett storlek på fötterna. Svensktillverkad.

 4. Tälja

  TÄLJA
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  NoColor

  Slappna av och njut av en stilla stund med Tälja – ett kit som innehåller allt det du behöver för att tälja din egen smörkniv. Allt från kartong till trä och kniv kommer från Sverige - kul tycker vi!

 5. Woolpower

  WOOLPOWER SIT MAT
  99 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RECYCLE GREY

  Varmt, skönt och väldigt användbart sittunderlag tillverkad av återvunnet material från Woolpowers produktion utanför Östersund. Tack vare ullens isolerande förmåga får du ett varmt underlag som fortsätter isolera även om den blir blöt.

 6. Haglöfs

  RYGGSÄCK NO.1
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  DEEP BLUE

  Unik och tidlös ryggsäck som markerar Haglöfs 100-års jubileum. Den är tillverkad i Sverige och finns endast i 1000 numrerade exemplar.

 7. Fjällräven

  ÖVIK WALLET
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren plånbok i vegetabiliskt garvat läder som får en fin patina med tiden. Fack för sedlar, betalkort och visitkort. Tillverkas i Uddevalla.

 8. Fjällräven

  ÖVIK KEY RING
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren nyckelring i vegetabiliskt garvat läder. Präglad logotyp och öppen narvyta som får en fin patina med tiden. Tillverkad i Uddevalla.

 9. Fjällräven

  ÖVIK CARD HOLDER
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren mini-plånbok för betalkort i vegetabiliskt garvat läder. Vacker öppen narvyta som får en fin patina med tiden. Tillverkas i Uddevalla.

 10. Skeppshult

  FÄLTUGN
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Att laga mat över öppen eld är mer än vanlig matlagning, det är en upplevelse. Fältugnen är helt anpassad efter matlagning över öppen eld och gör det möjligt för dig att både steka, koka och baka.

 11. Karesuandokniven

  KNIVSATS
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Innehåller alla nödvändiga delar för dig som vill göra en egen kniv. Alla delar tillverkas i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 12. Karesuandokniven

  GIRON
  1 349 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Giron är det samiska namnet på fjällripa, vars huvud skall symboliseras av skaftets topp, vingen fladdrar löst på slidan. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 13. Karesuandokniven

  ÖVERLEVNADSKNIV MED ELDSTÅL
  1 899 Kr
  Betala från 100 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Överlevnadskniv med vackert skaft och eldstål som förvaras i en praktisk ficka i slidan. En kniv att ta med på fjällvandringen, fisketuren eller på jakt. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 14. Karesuandokniven

  HUNTER
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kniv i traditionell design men med ett blad tillverkat i ett av världens bästa knivstål. En solid kniv för dig som kräver lite mer. Skaft i masurbjörk och renhorn. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 15. Lundhags

  T-SKATE NNN BC
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NO COLOUR

  Skridsko som ger härlig åkglädje. Lundhags T-Skate är en sann allround skridsko som fungerar på alla typer av isar. Den är tillverkad i Sverige av återvunna material och är dessutom helt återvinningsbar.

 16. Light My Fire

  SPORK XM 2-PACK
  59 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  FUXIA/CYANBLÅ
  LIME/GRÖN
  ORANGE/SVART

  Sked, gaffel och kniv i ett. Spork Extra- Medium (XM) är något större än original sporken. Den är designad speciellt för att kunna användas när du äter direkt ur påsen med frystorkad mat. Svensktillverkad.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5