1. Wetterskogs AB

  TORRSKODD
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Torrskodd håller dig torr om fötter och ben när du paddlar, vandrar och fiskar. De väger lätt, tar liten plats i packningen och kan användas av alla oavsett storlek på fötterna. Svensktillverkad.

 2. Karesuandokniven

  KOSA
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Klassisk kåsa handtillverkad i Karesuando i norra Lappland, 25 mil norr om polcirkeln.

 3. Lemmel

  SKINNFODRAL KAFFEPANNA
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  En sotig kaffepanna är vacker och tilltalande. Detta robusta fodral skyddar din packning från att bli sotig samtidigt som det rymmer allt du behöver för ett lyckat uppkok; tändstickor, panna och kaffe.

 4. Lemmel

  KAFFEPÅSE ÄLGSKINN
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Gott kaffe bör hanteras varsamt. Kaffepung av vegetabiliskt garvat älgskinn. Rymmer en förpackning lemmelkaffe. Ögla för upphängning långt från nyfikna djur.

 5. Tälja

  TÄLJA
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Slappna av och njut av en stilla stund med Tälja – ett kit som innehåller allt det du behöver för att tälja din egen smörkniv. Allt från kartong till trä och kniv kommer från Sverige - kul tycker vi!

 6. Woolpower

  SIT PAD
  99 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RECYCLE GREY

  Varmt, skönt och väldigt användbart sittunderlag tillverkad av återvunnet material från Woolpowers produktion utanför Östersund. Tack vare ullens isolerande förmåga får du ett varmt underlag som fortsätter isolera även om den blir blöt.

 7. Haglöfs

  RYGGSÄCK NO.1
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  DEEP BLUE

  Unik och tidlös ryggsäck som markerar Haglöfs 100-års jubileum. Den är tillverkad i Sverige och finns endast i 1000 numrerade exemplar.

 8. Fjällräven

  ÖVIK WALLET
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren plånbok i vegetabiliskt garvat läder som får en fin patina med tiden. Fack för sedlar, betalkort och visitkort. Tillverkas i Uddevalla.

 9. Fjällräven

  ÖVIK KEY RING
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren nyckelring i vegetabiliskt garvat läder. Präglad logotyp och öppen narvyta som får en fin patina med tiden. Tillverkad i Uddevalla.

 10. Fjällräven

  ÖVIK CARD HOLDER
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilren mini-plånbok för betalkort i vegetabiliskt garvat läder. Vacker öppen narvyta som får en fin patina med tiden. Tillverkas i Uddevalla.

 11. Karesuandokniven

  KNIVSATS
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Innehåller alla nödvändiga delar för dig som vill göra en egen kniv. Alla delar tillverkas i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 12. Karesuandokniven

  VUONJAL
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Vackert snidat hantverk från Karesuando, en liten by 25 mil norr om polcirkeln. Vuonjal är det samiska namnet på 1-årig honkalv.

 13. Karesuandokniven

  NULPU
  2 549 Kr
  Betala från 121 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Nulpu är det samiska namnet på en rentjur som tappat sina horn. Denna knivmodell är den mest typiska modellen här uppe i det nordligaste lappland. Gediget hantverk från Karesuando. En liten by 25 mil norr om polcirkeln.

 14. Karesuandokniven

  GIRON
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Giron är det samiska namnet på fjällripa, vars huvud skall symboliseras av skaftets topp, vingen fladdrar löst på slidan. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 15. Karesuandokniven

  ÖVERLEVNADSKNIV MED ELDSTÅL
  2 249 Kr
  Betala från 111 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Överlevnadskniv med vackert skaft och eldstål som förvaras i en praktisk ficka i slidan. En kniv att ta med på fjällvandringen, fisketuren eller på jakt. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

 16. Karesuandokniven

  HUNTER
  2 799 Kr
  Betala från 129 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kniv i traditionell design men med ett blad tillverkat i ett av världens bästa knivstål. En solid kniv för dig som kräver lite mer. Skaft i masurbjörk och renhorn. Handtillverkad i Karesuando 25 mil norr om Polcirkeln.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Upptäck äkta svenskt hantverk hos Naturkompaniet! Yxor och knivar av högkvalitativt stål med björkskaft eller plånböcker, korthållare och bälten av tåligt skinn - Vi har fyllt vårt sortiment med närproducerad utrustning som håller hög kvalitet och ligger i framkant vad gäller design och användarvänlighet. När du handlar närproducerad utrustning understödjer du den lokala tillverkningen och gör ett aktivt miljöval. Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda ett gediget närproducerat sortiment från bl.a. Morakniv, Gränsfors, Trangia och Light My Fire. Välkommen!