Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Julbo

  KIDS PLAYER L SPECTRON 3
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  WHITE/BLUE
  BLUE/RED

  Sportiga solglasögon till alla barn mellan 4 och 8 år som älskar fart och fläkt. Lätt böjda och slimmade skalmar håller de på plats. Lämpliga i alla typer av miljöer.

 2. Julbo

  LILY SPECTRON 4
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  FUCHSIA/GREY

  Lätta och smidiga solglasögon för barn i åldrarna 4-6 år. Ger bra skydd mot sol och sitter kvar på huvudet under både lek och bus.

 3. Julbo

  POWELL POLARIZED 3
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  MATTBLACK/DARKGREY

  Moderna och täckande solglasögon för aktiviteter på sjön, i bergen eller en skön dag solen. Polariserande med effektivt skydd för ögonen mot både reflexer och skarpt solljus.

 4. Julbo

  VERMONT SPECTRON 3 CF
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  BRASS/BROWN

  125-årsjubileumsmodell. Dessa tidlösa, legendariska glaciärsolglasögon för alpinister är en hyllning till Julbos långa historia i bergen. Runda linser, läder vid näsan och på sidoskydden.

 5. Julbo

  TAMANG SPECTRON 4
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK/GREY

  Sportiga och tåliga solglasögon med storlek för juniorer. Design och passform tillsammans med sidoskydd och cat.4 lins ger fullt solskydd vid riktigt ljusstarka dagar.

 6. Julbo

  MONTEBIANCO SPECTON 3 CF
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  DARKBLUE/BLUE

  Lätta och tåliga solglasögon för både berg, sjö och vardag. Bred modell med stort synfält. Avtagbara sidoskydd och förböjda skalmar för bra passform. Reflekterande lins ger skydd mot UV-strålar.

 7. Julbo

  EXPLORER 2.0 SPECTRON 4
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  MATTBLACK/GREY

  Extrema solglasögon för extrema situationer. Cat.4 lins för dagar i extrema starka ljusförhållanden. Sidoskydd och bra näsgrepp. Brett synfält, hög ventilation och böjbara skalmar med nackrem.

 8. Millican

  THE CAMERA INSERT/WAIST PACK 5L
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  EMBER
  SLATE

  Lätt och vattentät väska för kamera och annan känslig utrustning. Vadderade ytterväggar och flyttbara innerväggar. Komfortabelt höftbälte. Inre fickor med dragkedja.

 9. Julbo

  EXPLORER 2.0 CAMELEON
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  MATTBLACK/BLACK

  Extrema solglasögon för extrema situationer. Fotokromatisk polariserande lins med sidoskydd och bra näsgrepp. Brett synfält, hög ventilation och böjbara skalmar med nackrem.

 10. Bliz

  LUNA
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  DEMI BROWN/BROWN POLARIZED

  Sportiga solglasögon i tidlös design. Lika gångbara på stan som ute på äventyr. Lätta och starka med okrossbar lins med skydd mot skadliga UV-strålar. Gummidetaljer håller glasögonen på plats.

 11. Bliz

  VELO XT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  MATT BLACK/SMOKE

  Täckande glasögon med brett synfält och hög ventilation. Framtagen för högpulsaktiviteter i lätt och hållbart material. UV-skydd, justerbart nässkydd och formbara skalmar. Okrossbar lins.

 12. Bliz

  ALTITUDE
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  BLACK/POLARIZED BROWN

  Hög höjd eller fina dagar till havs. Skyddar mot starkt solljus med okrossbar lins som filtrerar bort skadliga UV strålar. Avtagbara sidoskydd, fodral och nackrem.

 13. Hövding

  HÖVDING
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Innovativ och prisvinnande cykelhjälm. Blåser upp en huva som fixerar nacken och skyddar huvudet upp till 8 ggr bättre än vanliga cykelhjälmar. Laddas via usb. Fästs runt halsen som en krage.

 14. Fjällräven

  LEATHER PASSPORT COVER
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  LEATHER COGNAC

  Stilrent passfodral i vegetabiliskt garvat läder. Två större fack för pass och boardingkort och tre mindre för betalkort eller visitkort.

 15. Pronty

  NYLON PATCH
  29 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  BLACK
  MARINE
  RED
  RAF
  KHAKI

  Självhäftande lagningslapp av tålig nylon gör det enkelt att laga hål och revor på olika sorters plagg och utrustning. Fäster bra på nylon, viskos, polyester och andra syntetmaterial. 1 lapp på 10 x 20 cm.

 16. Nordic Souvenir

  LODJUR
  149 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Det mytomspunna lodjuret är alltid på vandring runt i sina stora hemmaområden och är svår att få syn på. Den här mjukisdjuret är betydligt enklare att hitta.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 12
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5