Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Black Diamond

  MOJI
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  VIBRANT ORANGE
  PROCESS BLUE

  Lätt och liten lykta som ger ett kraftfullt ljus och är enkel att använda. Den har en tålig konstruktion, är liten nog att rymmas i en jackficka och kan både ställas på ett bord samt hängas i tälttaket eller en gren.

 2. Black Diamond

  ORBIT
  369 Kr
  Betala från 51 Kr /månad med klarna

  VIBRANT ORANGE

  Lykta som även kan användas som ficklampa. Den väger lätt, är hopfällbar och har reglerbar ljusstyrka. Den ger ett bra ljus vid t.ex. matlagning och kan hängas i tälttaket eller ställas på marken.

 3. Feuerhand

  HURRICANE LANTERN
  229 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  ETERNITY

  Stormlykta från tyska Feuerhand i deras välkända, traditionella kvalitetsutförande. Både värmer och myser upp med ett behagligt, varmt ljus. Brinner upp till 20 h. Går på fotogen.

 4. Feuerhand

  WICK
  9 Kr
  Betala från 39 Kr /månad med klarna

  NoColor

  En veke är en förbrukningsvara som efter en tids användning behövs bytas ut. Veken till Feuerhands fotogenlampa Hurricane är 12,5 mm bred och 120 mm lång och helt i bomull.

 5. UCO

  MICRO LANTERN
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  GRÖN
  RÖD
  Orange
  Blå
  Gul

  Liten lykta med mycket ljus. Micro Lantern är en fantastiskt liten lykta som ger ljus och minskar kondensen i tältet samtidigt som den höjer mysfaktorn ordentligt.

 6. UCO

  ORIGINAL CANDLE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  ALUMINIUM

  Förläng mysiga kvällar i tältet med det behagliga ljuset från en fladdrande låga. Candle Lantern ger hög mysfaktor samtidigt som den minskar kondensen i tältet.

 7. Primus

  MICRON LANTERN STEEL MESH
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt, lätt och tålig gaslykta som sprider ljus och värme. Den torkar effektivt ur kondens och ger ett fint klimat i tältet. Brinner nästintill ljudlöst och har låg gasförbrukning.

 8. Primus

  MICRON LANTERN - GLAS
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt, lätt och tålig lykta som sprider ljus och värme. Välj mellan rostfri nätkorg eller frostat glas. Steglöst ställbar ljusstyrka.