Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Poler

  CLASSIC CAMERA COOLER
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BRIGHT RED
  NAVY

  Kombinerad kameraförvaring och kylväska. Med den vadderade kamerainsatsen kan du sortera kamerautrustningen. Tar du ur insatsen får du en praktisk kylväska som är lätt att bära med.

 2. Millican

  THE SHOULDER BAG 20L
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  EMBER
  SLATE

  Praktisk axelremsväska med justerbar axelrem och rullstängning. Inre kamerainsats som kan fällas ihop. Laptopficka mot ryggen. Flera inre och yttre fickor och fäste för lampa.

 3. Millican

  THE MESSENGER 13L
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  MOSS
  SLATE
  EMBER

  Framtagen för ett liv på två hjul men helt rätt för en aktiv vardag och fritid. Ytterficka för flaska. Yttre fack för 11” laptop. Flera inre fickor och fack för 13” laptops. Extra rem över midjan vid cykling.

 4. Barbour

  COVE BEACH BAG
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NATURAL

  Vävd väska till allt från vardag, strand till resa. Läderimiterade handtag och dragkedjestängning. Klädd insida med dragkedjestängd innerficka.

 5. Flipbelt

  ZIPPER
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  AQUA
  PINK
  BLACK

  Smart och funktionellt förvaringsbälte i stretchigt material. Skön att bära mot huden samtidigt som den hålls på plats under aktivitet. Funkar perfekt till löpturen eller som dold ficka på resan.

 6. Timbuk2

  CLASSIC MESSENGER S

  599 Kr

  899 Kr

  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  SHERBET/ORANGE

  Urban klassiker tillverkad av vattentät vinyl, med yttertyg i kraftig nylon. Bred axelrem med snabbspänne. Många smarta småfack.

 7. Arcteryx

  SLINGBLADE 4 SHOULDER BAG
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  ARAMON
  BLACK

  Praktisk och mångsidig axelväska. Passar dig som är på resande fot eller bara söker en funktionell väska för vardagsbruk.

 8. Arcteryx

  MAKA 1
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  VOLCANO
  BLACK

  Kompakt vattentålig väska som enkelt bärs runt midjan eller över axeln när du behöver ha med dig det viktigaste. Passar både för resan och till vardags.

 9. Arcteryx

  BLANCA 19 TOTE

  599 Kr

  899 Kr

  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  FLAMENCO
  LEGION BLUE
  GUNMETAL

  Praktisk väska i slitstark ripstop nylon. Botten är förstärkt för ökad tålighet och den rymmer det mesta du kan behöva för en aktiv vardag.

 10. Millican

  THE MESSENGER 17L
  1 299 Kr
  Betala från 81 Kr /månad med klarna

  SLATE

  Slitstark, snygg, miljövänlig axelväska med flera praktiska funktioner inte minst när man cyklar. Flera fickor, bland annat en lättåtkomlig laptopficka, avtagbara reflexband och remmar. 17 liter.

 11. Osprey

  STEALTH WAIST WALLET
  219 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLACK
  DESERT TAN

  Värdesaksbälte med dold och säker förvaring för dina värdesaker. Dolt sedelfack och RFID-blockerande foder som skyddar pass och bankkort från högteknologiska tjuvar.

 12. Osprey

  FLAP JILL MINI

  399 Kr

  649 Kr

  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  BLACK

  En axelremsväska med bekvämlighet och stil i fokus. Vadderad axelrem och flera olika förvaringsmöjligheter gör livet på språng lite enklare.

 13. Osprey

  FLAP JACK COURIER
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Väska utformad med bekvämlighet och stil i fokus, och många funktioner som gör livet på språng lite enklare. Designad enligt EUs regler för handbagage.

 14. Timbuk2

  HUDSON BRIEFCASE
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  RESERVE

  Snygg laptopväska byggd med affärsresenären i åtanke. Robust canvas som är vaxad, avtagbar axelrem och robusta blixtlås.

 15. Barbour

  CHALLENGER SHOPPER
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  CAMO

  Klassisk väska med elegant stil. Den har en rymlig design och är utrustad med två invändiga fack och rejäla bärhandtag, vilket gör den perfekt att använda till både vardags och helgernas äventyr.

 16. Barbour

  SUMMER DRESS TARTAN TOTE
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  SUMMER DRESS
  MACADEMIA

  Elegant väska i ljusa sommarfärger. Den är tillverkad av slitstark bomull och försedd med en rymlig design, vilket gör den idealisk att använda till jobbet, vid övernattningar och när du ska till stranden.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 3
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Våra axel- och midjeväskor underlättar livet på språng. Många smarta fickor, fack och detaljer gör att man enkelt och lättåtkomligt når sina saker. Flera av våra axelväskor är speciellt framtagna för ett liv på hjul och är rustade med fästen för cykellampor samt fack för vattenflaska. Vi har även midjeväskor som fungerar som säker förvaring på resan eller på löprundan, tillverkade i sköna material som kan bäras direkt mot huden. Läs mer om våra olika modeller av axelväskor och midjeväskor här, välkommen!