Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Osprey

  SOJOURN 80
  2 899 Kr
  Betala från 132 Kr /månad med klarna

  FLASH BLACK

  Gedigen rullväska som även kan byggas om till ryggsäck. Passar för backpacking och andra resor. Rejäla bärhandtag och kompressionsremmar.

 2. Arcteryx

  SLINGBLADE 4 SHOULDER BAG
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  ARAMON
  BLACK

  Praktisk och mångsidig axelväska. Passar dig som är på resande fot eller bara söker en funktionell väska för vardagsbruk.

 3. Arcteryx

  MAKA 1
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  VOLCANO
  BLACK

  Kompakt vattentålig väska som enkelt bärs runt midjan eller över axeln när du behöver ha med dig det viktigaste. Passar både för resan och till vardags.

 4. Eagle Creek

  FLATBED DUFFEL 32
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Slitstark rullbag som rullar enkelt på ojämna underlag. Väskan är vattenresistent och har praktiska fickor för lättåtkomlig förvaring.

 5. Eagle Creek

  FLATBED DUFFEL 28
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Slitstark rullbag som rullar enkelt på ojämna underlag. Väskan är vattenresistent och har praktiska fickor för lättåtkomlig förvaring.

 6. Osprey

  OZONE 75 CONVERTIBLE
  2 999 Kr
  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Lättviktsresväska på hjul som på ett par sekunder omvandlas till en fullt fungerande ryggsäck. Många smarta förvaringsmöjligheter och säkerhetslösningar. Utdragbart handtag.

 7. Osprey

  OZONE 36
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Resväska med låg vikt i ram, hjul, kaross och utdragbart T-format ErgoGrip-handtag. Perfekt för en storstadshelg eller affärsresa. Många smarta förvaringslösningar.

Här hittar du slitstarka rullväskor och rullbagar i olika storlekar och modeller som är enkla att packa i. De mjuka rullväskorna är enkla att förvara när de inte är i bruk eftersom de tar mindre plats än en hård rullväska. Osprey har en lättviktsväska på hjul som även kan omvandlas till en ryggsäck och enkelt bäras med in färdmedlet. Eagle Creek har tillverkat en mycket slitstark rullbag som klarar att rullas enkelt även på ojämna underlag. Rullbagen är tillverkat i slitstarkt tyg som är vattenresistent och är försedd med många smarta förvaringsmöjligheter. Läs mer om våra olika rullväskor och rullbagar här. Välkommen!