Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Hilleberg

  NIAK 1,5
  7 599 Kr
  Betala från 284 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Väldigt lätt 3-säsongers tält för dig som varken kompromissar på funktion, kvalitet eller komfort. Niak 1.5 slås lätt upp med sina 2 bågar och rymmer 1-2 personer.

 2. Hilleberg

  ENAN 1000
  5 899 Kr
  Betala från 229 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Fantastiskt lätt och slitstarkt tält för soloturer under vår, sommar och höst. Det ger dig gott om utrymme, bra ventilation och är perfekt för dig som vill hålla vikten nere utan att tumma på kvalitet.

 3. Fjällräven

  ABISKO LITE 1
  5 199 Kr
  Betala från 207 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  PINE GREEN
  UN BLUE
  SAND

  Lätt, kompakt och vindstabilt tunneltält med utmärkt ventilation. Bekvämt för solovandraren med generös sitthöjd och gott om plats för packning.

 4. Marmot

  STARLIGHT 1P
  2 899 Kr
  Betala från 132 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN LIME/STEEL
  VINTAGE ORANGE

  Mycket lätt enmanstält för turer under sommaren. Det är perfekt för ensamvandrare, cyklister och alla andra som vill resa med lätt packning. Dess minimala storlek gör det lätt att hitta bra tältplatser och de dubbla bågarna gör att det upplevs som rymligt.

 5. Hilleberg

  SOULO
  7 299 Kr
  Betala från 274 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Lätt, tufft och stabilt tält som du kan använda i alla väder året om. Eftersom det är fristående är det lätt att slå upp även i besvärlig terräng och dess stabila konstruktion gör det starkt nog för användning i basläger.

 6. Hilleberg

  AKTO
  5 799 Kr
  Betala från 226 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  GREEN
  RED
  SAND

  Akto är ett lätt och stabilt solotält som du kan använda året om. Det kommer till sin rätt på långturer där varje gram räknas och dess rymliga tunnelkonstruktion rymmer med lätthet både dig och din packning.

 7. Hilleberg

  UNNA
  6 549 Kr
  Betala från 250 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  GREEN
  RED
  SAND

  Det ultralätta, helt fristående kupoltältet Unna förenar enkelhet och mångsidighet på ett enastående sätt. Det är idealiskt för turer där låg vikt har hög prioritet, och där det ofta är svårt att finna bra tältplatser. Med yttertält i stark Kerlon 1200 väv, vars rivstyrka på 12 kg överstiger de flesta “expeditionstält” på marknaden, är Unna ett utmärkt val för de flesta turer på utsatta platser ovan trädgränsen.

 8. Marmot

  HOME ALONE BIVY
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  ALERT

  Vattentätt enmanstält som går snabbt och enkelt att sätta upp. Perfekt för ensamvandrare, cyklister och alla andra som vill resa med lätt packning.