/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Råraka med gräddfil, gräslök och Kalixlöjrom

        Matkreatör: Petter Askergren | Fotograf: Nicke Johansson

        • Neutral olja eller smör till stekningen. Snåla inte med fettet.
        • Riv eller hacka potatisen fint, ca 1 potatis per person.
        • Forma potatisrivet till en liten lös boll som du försiktigt plattar till tunt i det lagom heta fettet.
        • Stek guldfrasigt på båda sidor, salta lätt.
        • Toppa med gräddfil en stor klick löjrom eller annan god rom avsluta med finskuren gräslök.
        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Ange en giltig e-postadress