/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        VINTERCIDERCOCKTAIL

        VARMT JULVIN
        4–6 personer
        1 flaska alkoholfritt rött vin
        1 apelsin
        1 dl tranbär eller lingon
        nejlikor
        stjärnanis
        kanel
        ingefära skuren i skivor
        farinsocker
        • Dela ingefäran i bitar. Skär en halv apelsin i skivor. Den andra halvans juice pressar du ner i grytan. Häll i vinet och resten av kryddor och bär
        i grytan. Häng över elden eller sätt på plattan. Låt det värmas upp men inte koka. Låt det värmas i 15 min minst.
        Servera sedan i kåsa eller emaljmugg och pynta med apelsin och kanelstång.

        VINTERCIDERCOCKTAIL
        4–6 personer
        8 svenska äpplen
        8 kanelstänger
        1 medelstor ingefära
        1 dl svensk honung
        färsk rosmarin
        nejlika
        is
        2 termosar
        Pynt: Nejlika, ingefära, rosmarin, kanelstång, kotte

        • Skär äpplen och ingefära i bitar ock koka dem i en kastrull. Lägg ner två kanelstänger. När äpplena och ingefäran mjuknat, ta ur kanelstänger, sila av och pressa ur all vätska från äpple och ingefäramoset i en bunke. Rör ned honungen. Låt svalna och häll upp i den ena termosen. Fyll den andra termosen med is. På plats i skogen – fyll glasen med is och häll på äppeldrickan. Garnera med ingefära, rosmarin och kanel. Pynta med en kotte som du rullat i glöden, då ryker den fint i glaset.

        ROSTADE KASTANJER
        • Snitta ett kors i varje kastanj och lägg på glöd i ca 20 min
        och rör om då och då.
        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Ange en giltig e-postadress