Vi söker extrapersonal till våra butiker i Stockholm!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba med att sälja friluftsutrustning i våra butiker. Vi vill att du kan jobba både vardagar och helger, samt är flexibel vad gäller arbetstider. Ett krav är att du ska kunna jobba under sommaren och hösten.

Säljare
Som säljare hos Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Skicka CV och personligt brev till bcstore4@naturkompaniet.se, skriv ”Extrapersonal” i ämnesfältet.

Senast torsdag den 1juni 2017 vill vi ha din ansökan.


Vi söker säljare till vår butik på Korsgatan i Göteborg!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba i butik med att sälja kläder och friluftsutrustning av högsta kvalité. Butiken har en teknisk profil och säljer även turskidor, långfärdsskridskor och klätterutrustning.

Säljare
Som säljare hos Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. I vår butik tycker vi det är viktigt att du har stort engagemang och tar eget ansvar. Du är också en ödmjuk och flexibel person med mycket energi och högt driv. Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare med dig i bagaget. Om du har kunskap och erfarenheter av turskidåkning, långfärdsskridskor och klättring är det meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % under 6 mån. Start 1/8-2017 t.o.m. 31/1-2018 eller enligt ök.

Maila din ansökan/intresseanmälan till butikschefen, Martin Karlsson på bcstore54@naturkompaniet.se. Skriv "Vikariat säljare" i ämnesfältet. Senast söndagen den 4 juni 2017 vill vi ha din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten så kontakta Martin på 031-711 62 26.


Vi söker vice butikschef till Kungsgatan 4 i Stockholm!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har längre erfarenhet av försäljning av frilufts- och researtiklar. Som person är du drivande, flexibel, lyhörd, ordningsam och har ett stort intresse för friluftsliv.
Du brinner för att få dina medarbetare att trivas och strävar mot att ge bästa service till kunderna.
Du arbetar tillsammans med butikschefen (BC) med gemensamt uppsatta mål för att driva butiken framåt. Du stöttar BC med coachning/utbildning av personal och ansvarar för butiken när BC inte är på plats. Din främsta uppgift är att arbeta som säljare i butiken och att vara ett stöd och förebild för övrig personal. Du är en person med mycket energi och högt driv.
Erfarenhet av liknande befattningar är meriterande. Vi räknar med att du har ambitionen att i framtiden ta dig an ansvaret som BC för en av våra butiker

När & hur?
Naturkompaniet på Kungsgatan 4 i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på heltid från och med 28/8-2017 till 1/6-2018.

Maila cv och personligt brev till bcstore51@naturkompaniet.se. Skriv "vice BC" i ämnesfältet. Sista ansökningsdag är söndag den 11 Juni 2017.

Vid frågor kontakta butikschef Magnus Linde på telefonnummer 08-723 15 81.


Vi söker extra säljare till Skövde!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för friluftsliv och som vill jobba extra i vår butik med att sälja kläder och friluftsutrustning. Vår butik är 175kvm stor och nyligen helrenoverad. Vi är 3st fast anställda som nu även behöver kollegor som kan jobba helger, vissa vardagar och under semestrar.

Säljare
Som medarbetare på Naturkompaniet ska du vara genuint friluftsintresserad, serviceminded, social och uppskatta kvalité. Du ser ett stort värde i att arbeta med produkter som du gillar och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Andra egenskaper som vi värdesätter är ödmjukhet, energi, framåtanda och ordningssinne. På Naturkompaniet är viktigt att du är engagerad, gillar ansvar, flexibel och uppskattar en vardag med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet som inom sälj och serviceyrke.

Skicka CV och personligt brev till butikschef Peter Spetz på bcstore77@naturkompaniet.se , skriv "Extra säljare" i ämnesfältet. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig då vi avser att anställa med kort varsel. Senaste ansökningsdagen är söndagen den 11 juni 2017

För mer frågor kontakta Peter Spetz på 0500-48 81 66