Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • BETA LT HYBRID JACKET WOMEN' S 1

    Arc'teryx BETA LT HYBRID JACKET WOMEN' S Dam

    Artikelnr.: EX0009262
    3 599,00 kr 1 799,00 kr Du sparar 1 800,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    BLACK
    <
    %
    BLACK
    >
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.
    Lätt, smidig och mycket mångsidig jacka som passar lika bra till sommarens fjällvandringar som till vinterns turer i fjällen och på skridskoisarna. Den är av så kallad hybridmodell, vilket innebär att den är tillverkad av två olika material med olika egenskaper för att på så sätt ge bästa möjliga funktion och komfort.

    Över fram- och ryggstycke är jackan tillverkad av Gore-Tex Paclite och i de områden som utsetts för mest slitage är den förstärkt med 3-lagers Gore-Tex. Partierna av Paclite gör jackan lätt och ger den liten packvolym medan förstärkningarna gör jackan slitstark.

    Jackan har en passform som ger dig full rörelsefrihet. Den smalare designen gör den följsam och smidig att bära samtidigt som den ökar materialets ventilerande förmåga, vilket ger dig komfort vid krävande aktiviteter. För att ge möjlighet till ökad ventilering är jackan utrustad med vattentäta blixtlås under ärmarna.

    Jackans huva har en genomarbetad design och är justerbar, så att du enkelt kan få den att sluta tätt om ditt ansikte och på så sätt få ett mycket bra skydd mot väder och vind. Huvan är därtill anpassad för att kunna användas tillsammans med hjälm och den har även en konstruktion som gör att den följer dina rörelser.

    För att ge dig ett fullständigt skydd mot regn och blås är jackan utrustad med vattentäta blixtlås och de två handvärmarfickorna är placerade så att de kan användas även när du bär ryggsäck med avbärarbälte.

   • Vattentät och ventilerande
   • Lätt, smidig och slitstark
   • Har liten packvolym
   • Hjälmanpassad huva
   • Ger optimal rörelsefrihet
   • Ventilationsöppningar under ärmarna
   • Gore-Tex
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    XL
    Vikt
    350 g
    Passform
    Smal passform
    Material
    Gore-Tex Paclite, Gore-Tex 3L
    Kön
    Dam
    Gore-Tex
    ja

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress