Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • OCEANIC COAT 1

    Barbour OCEANIC COAT Dam

    Artikelnr.:
    VAT included
    4 999,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Elegant kappa som värmer skönt ruggiga vinterdagar. Den har en klassisk design och är skuren för att ge en smickrande, kvinnlig passform, vilket förstärks av det breda skärpet i midjan. Den fina designen och den höga kvaliteten ger kappan lång livslängd och gör att den passar lika bra till vardags som till helgernas långpromenader och weekendresor.

    Kappan är fylld med dunliknande mikrofiber, som ger mycket värme i förhållande till sin vikt, vilket gör jackan lätt och smidig att bära. Yttermaterialet består av vaxad bomull som fungerar vind- och vattenavvisande. Invändigt är kappan fodrad med ett mjukt bomullstyg med Union Jack mönster. Den generösa huvan är även den fodrad och försedd med en pälsbräm av syntet. Om du vill förändra utseendet på kappan kan du enkelt plocka bort huvan, som sitter fast med hjälp av ett blixtlås.

    Den rejäla knappslån över blixtlåset och de ribbade muddarna i ärmsluten hindrar kyla och blåst från att leta sig in. Två stora handvärmarfickor ger gott om utrymme till allt som du vill ha nära till hands.

   • Lätt och varm jacka
   • Vind- och vattenavvisande
   • Fylld med dunliknande mikrofiber
   • Fodrad samt avtagbar huva med pälsbräm av syntet
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    8

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress