Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        REA - kläder & utrustning »

        Klänningar

        En klänning är ett skönt plagg som älskas av många. Hos oss hittar du luftiga sommarklänningar för strand, fest och uteliv när det är varmt ute, men också vandringsklänningar och outdoorklänningar för vandring och friluftsliv. Välj bland många olika färger och mönster, korta klänningar med fickor och vackra långklänningar, skjortklänningar och vandringsklänningar, festklänningar och vardagsklänningar, tunna axelband och breda axelband, luftiga och åtsittande, ärmlösa och med lång eller kort ärm, färgglada och enfärgade.

        Klänningar för dam för friluftsliv

        Klänningar är fantastiskt sköna att bära under sommarhalvåret, och tar liten plats i packningen om du ska resa till värmen. Packa ner en av Royal Robbins snabbtorkande friluftsklänningar och en av Barbours svala sommarklänningar, så är resan räddad. Om du ska vandra sommartid eller i ett varmare klimat är klänningen ett skönt och luftigt plagg att vandra i. Komplettera med ett par sköna sandaler dam för vandring och en midjeväska för det som du vill ha nära till hands. Upptäck också skorts, en kombination av kjol och friluftsshorts dam som är otroligt sköna och praktiska att vandra i när det är varmt.

        Klänningar för dam

        När du köper en klänning hos oss kan du vara säker på att passform och funktion ligger i fokus. Klänningarna åker inte upp eller stör dig i dina aktiviteter utan är gjorda i följsamma material som ger dig stor rörelsefrihet. Bland våra klänningar hittar du funktioner som sköna handfickor, smart förvaring för värdesaker, justerbara axelband, öppen rygg för maximal ventilation och mycket mer. Att en klänning är skön och praktisk är alltid viktigast, men visst är det också roligt om den är snygg. Välj bland olika färger och mönster: enfärgat, randigt, blommigt, beige, blå, vit, grön, gul, svart, lila, ljusblå, orange, röd, rosa, grå och mycket mer. Vi är också noga med att erbjuda ett sortiment av klänningar som passar för olika kroppstyper.

        Klänningar i ull för vinter

        Det är inte bara på sommaren som klänningar är sköna att bära. Det finns en hel del klänningar i vårt sortiment som passar även på höst, vinter och vår. Välj bland varma, sköna material som stickad ull och ribbad manchester. Ofta har våra varma klänningar hög krage eller hög hals som värmer gott. Kombinera med en jacka eller stickad kofta och ett par tjockare strumpbyxor om det behövs.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress