Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Filter
        Ett grönare val
        • (66)
        2-vägs dragkedja fram
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet

        Tröjor dam

        Tröjan är ett basplagg som kan ha många olika funktioner. Hos oss hittar du ett brett sortiment av tröjor både för friluftsliv, vardag, träning och arbete. Välj bland mjuka hoodies & sweatshirts dam i bomull, collegetröjor, sköna fleecetröjor & fleecejackor dam i pile eller teddy, mjuka ulltröjor, träningströjor och mycket mer. Alla är noga utvalda för att hålla hög kvalitet så att du kan bära dem under många säsonger.

        Tröjor för dam i ull

        Under höst och vinter är en tjock stickad tröja dam i ull ett skönt alternativ som värmer gott, medan en tunnare ulltröja dam passar perfekt under vår och sommar. Ull är ett fantastiskt härligt material som värmer alldeles lagom mycket och håller dig behagligt varm. Har du hört att ull kliar? Det stämmer bra att viss ull kan klia i direktkontakt med huden och här är alla människor olika känsliga. För den som är känslig mot ull rekommenderar vi merinoull. Merinoull har kortare fibrer som känns alldeles mjuk och skön mot huden. Ull är inte bara skönt att bära, det är också luktreducerande och självrenande. Ofta räcker det att vädra plagget så blir det fräscht igen. Om man ändå vill tvätta sin ulltröja finns det bra ulltvättmedel att köpa. Ull är dessutom ett bra material ur miljösynpunkt eftersom det är förnybart. Välj bland tjocka, stickade, varma, tunna, svala, långärmade, tröjor med armbågslappar, kabelstickade tröjor, finstickade, flerfärgade, mönstrade, randiga, enfärgade, blå, bruna, beigea, gröna, ärtgröna, gula tröjor i ull för dam som passar till en mängd olika aktiviteter. Hos oss finns till exempel de klassiska mysiga islandströjorna som passar för många friluftsaktiviteter som fiske, jakt och kortare vandringar i skog och mark.

        Tröjor för dam för cykling & löpning

        Bland våra tröjor för dam erbjuder vi ett brett sortiment av cykeltröjor, träningströjor dam och tröjor som passar för liknande högintensiva sporter som till exempel orientering. Gemensamt för de tröjorna är att de är tillverkade i snabbtorkade stretchiga material och har figurnära design för att du ska ha full rörelsefrihet och kunna känna dig bekväm både under intensiva etapper och lugnare passager. Alla tröjor har smarta funktioner som till exempel bra förvaring med dragkedja för värdesaker, längre bakstycke för att täcka ryggen även i framåtlutad position och mycket mer.

        Läs mer
        Filter
        Ett grönare val
        • (66)
        2-vägs dragkedja fram
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress