Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • BEC DE ROSSES JACKET 1

    Elevenate BEC DE ROSSES JACKET Dam

    Artikelnr.: EX0009536
    5 899,00 kr
    Ej tillgänglig
    Färg
    SIMPLE RED
    <
    >
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Skaljacka som kommer till sin rätt när du åker skidor, oavsett om du njuter av nypistade backar eller orörda fjällsluttningar, samtidigt som den även är tuff nog att kunna hänga med på klätterturer.

    Jackan är tillverkad av Gore-Tex slittåligaste material Gore-Tex Pro, vilket gör att den klarar hårt slitage samtidigt som den ger varaktig vattentäthet och mycket bra ventilation. Materialets höga ventilering märks tydligt vid toppturer och andra krävande aktiviteter. För att du ytterligare ska kunna öka ventilationen har jackan utrustats med långa blixtlåsförsedda ventilationsöppningar under ärmarna.

    Jackan har en för skidjackor unik skärning, som inspirerats av våtdräkter för vågsurfing. Denna skärning gör att du kan röra armarna obehindrat samt sträcka händerna rakt upp, utan att en glipa mellan handske och ärmslut uppstår eller att mage och rygg blottas, en egenskap som gör att jackan passar perfekt till alpin- och isklättring.

    Den väl utformade huvan är anpassad för att kunna användas tillsammans med hjälm och den kan enkelt justeras för på så sätt ge perfekt passform och bästa möjliga skydd mot väder och vind. För att hindra snö och kyla från att leta sig in är jackan försedd med ett avtagbart snölås, som kan användas som det är eller kopplas samman med ett par skidbyxor från Elevenate.

    Jackan är utrustad med två stora bröstfickor som du når lätt och smidigt, även när du bär klättersele eller ryggsäck med avbärarbälte. På vänster ärm finns därtill en liftkortsficka och invändigt finns en säkerhetsficka, med utgång för hörlurar, samt en stor ficka som ger förvaring åt ett extra par sockor eller annat som du behöver ha nära till hands.

    Elevenate är ett Årebaserat klädmärke skapat av designern och friåkaren Sara Rönngren och bergsguiden Jimmy Odén.

   • Vattentät och ventilerande
   • Mycket slitstark
   • Passform som ger optimal rörelsefrihet
   • Ventilationsöppningar under ärmarna
   • Hjälmanpassad huva
   • 3-lagers Gore-Tex Pro
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    S
    Vikt
    600 g
    Viktreferens
    i storlek M
    Passform
    Bekväm passform
    Material
    3-lagers Gore-Tex
    Kön
    Dam
    Gore-Tex
    ja

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress