Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • DOWNMAT 9 LW 1

    Exped DOWNMAT 9 LW

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    2 499,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Exped Downmat 9 LW är ett extra tjockt, långt och brett uppblåsbart liggunderlag för den som uppskattar en stor bädd att sova på. Det är ett mycket bra liggunderlag för expeditioner och resor till miljöer med extrem kyla.

    Liggunderlaget har dun i sig som isolerar mot markkyla mycket bra samtidigt som det är komprimerbart och lätt. Exped använder bara IDFL certifierat dun som är specialbehandlat för att tåla den fukt som eventuellt kan komma in i madrassen. Kanalerna i madrassen har en särskild konstruktion som hindrar dun från att röra sig mellan liggunderlagets delar och dunet förblir på så sätt jämnt fördelat.

    Genom att trycka bägge handflator på den integrerade pumpen längs ena långsidan av madrassen pumpas madrassen upp, en procedur som tar 1 minut för den vane. Själva pumpen på Exped Downmat är tillverkad i laminerad polyester vilket hindrar fukt från att tränga in i madrassen.

    Liggunderlagets ovandel är i borstad, mörk polyester. Detta ger en behaglig känsla och en tyst friktion mot sovsäckar. Den mörka färgen gör dessutom att liggunderlaget torkar fort i solen ifall det skulle bli blött eller fuktigt.

    De två öglorna i ena änden är till för att fästa packpåsen i som kan användas som huvudkudde.

    R-värde: 8 Reparationskit med manual medföljer.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress