Showing 45 of 235
 1. BFT

  RAPTOR JERKBAIT 6.6 -150GR
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Raptor är en spöserie från CWC med en riktigt snygg design. Du hittar spön som passar för olika fiskar och tekniker.

 2. BFT

  ROOTS G2 JERKBAIT 6.7 -160GR
  1 899 Kr
  Betala från 100 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Roots G2 är en spöserie som är designade av Jimmy Lindahl för den seriösa sportfiskaren. Spöna passar alla olika typer av gäddfiske.

 3. Westin

  W6 JERKBAIT 195 CM XXH 40-130 GR
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Westin W6 jerkbait är en spö gjord för jerkbaitfiske. Med en betesvikt upp till 130 gr så kan du kasta dom flesta jerkar, men även tunga wobbler och gummibeten.

 4. BFT

  BFT BUSTER JERK STIFF -150 GR
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  BFT Buster Jerk Stiff -jerkspöet är ett av de första spön som utvecklats särskilt för jerkfiske.

 5. Abu Garcia

  VENERATE JERK 632 H
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Venerate 6'3" 60-100 g är anpassat för att fungera optimalt till jerkbaitfiske.

 6. Abu Garcia

  SVARTZONKER SIGNATUR SPINN 7F
  1 999 Kr
  Betala från 104 Kr /månad med klarna

  NoColor

  2-delat jerkspö från ABU/Svartzonker med en kraftig gummibutt som avslutar spöt, handtaget har kombinerad kork och gummikork och toppöglan är av okänslig PacBay-modell.

Till jerkspön använder man multirullar (multiplikatorrullar) som sitter på spöets ovansida. Samtidigt som man vevar in betet slår man spötoppen nedåt mot vattenytan, den här tekniken används för att betet ska få en gång som lockar till sig fisken. Med tanke på att man använder lite större och tyngre beten samt normalt fiskar lite större fisk krävs ett starkt och styvt jerkspö som brukar vara något kortare än t e x haspelspön. Man skulle kunna tänka sig att det blir lite tyngre och svårare att kasta med jerkspön men Abu Garcia och Daiwa Sport har verkligen lyckats med att ta fram otroligt lätta och smidiga jerkspön med mycket slitstarka komponenter av högsta kvalitet. Spöna är tillverkade med extremt snabba och smidiga klingor som älskas av alla, även de mest inbitna sportfiskarna. Våra jerkspön är mycket populära och optimala för jerkbaitfiske, välkommen!