Showing 45 of 235
 1. Daiwa Sports Ltd.

  NINJA 1500A
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Daiwa Ninja är en haspelrulle med 4 kullager och stativ i lätt och stark grafit. En extra spole medföljer. En rulle med snygg design och bra prestanda.

 2. Daiwa Sports Ltd.

  13 CERTATE 2004
  3 999 Kr
  Betala från 168 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Sedan 2004 har Certate blivit känd som rullvalet för “att gå i strid” med starka fiskar och tuffa förhållanden som möter oss i naturen.

 3. Abu Garcia

  REVO INSHORE 35
  1 999 Kr
  Betala från 104 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Revo Inshore är en riktigt tuff haspelrulle för fisket krävande miljöer. Det är en rulle tål stora påfrestningar av saltvatten och starka fiskar.

 4. Abu Garcia

  CARDINAL FD
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  En bra och enkel haspelrulle att börja sin fiskekarriär med. Fungerar utmärkt för lättare insjöfiske efter abborre och mindre gädda.

På den här sidan har vi samlat de rullar som passar extra bra för jiggfiske. Daiwa Sports och Abu Garcia har tagit fram robusta rullar som ska klara kampen med de stora fiskarna samt alla slags vatten och väderförhållanden. Men trots sin slitstyrka arbetar rullarna med fantastisk smidighet och precision under belastning. Tänk på att använda en tunn flätlina till jiggfiske så får du bättre kontakt med jiggen och känner därför av fler hugg, vilket ger mer fisk. Rullarna finns i olika storlekar. Välkommen!