Showing 45 of 235
Meny
 1. Ron Thompson

  HEAVY DUTY XP BACKPACK CHAIR
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Heavy Duty XP är en rejäl och komfortabel stolryggsäck som är praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vinterfiske eller jakt, men samtidigt kunna bära med sig utrustning.

 2. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK DE LUXE
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Abu Garcia Stolryggsäck De Luxe rymmer hela 35 liter och har en extra hög stol. Praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna ta med utrustning.

 3. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK JUNIOR
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Rejäl stolryggsäck tillverkad i vattenavvisande nylon Praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna ta med utrustning.

 4. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK MED RYGGSTÖD
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Abu Garcia Stolryggsäck med ryggstöd är utrustad med ett helt ryggstöd för extra komfort. Praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna ta med utrustning.

 5. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK BARN
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Stolryggsäck Barn är den minsta ryggsäcken i Abus sortiment av stolryggsäckar. En liten och smidig ryggsäck för barnen med en inbyggd stol.

 6. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK STANDARD
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Rejäl stolryggsäck tillverkad i vattenavvisande nylon. Praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna ta med utrustning.

 7. Abu Garcia

  ABU STOLRYGGSÄCK BASIC
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Basic är en ryggsäck med inbyggd stol. Praktiskt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna ta med utrustning.

Stolsryggsäckarna från Abu Garcia är en genialisk lösning för att du ska få med dig både din packning och en skön stol utan att det känns jobbigt att bära. Stolryggsäcken gör det väldigt bekvämt att fiska vart man än befinner sig. Förstärkt gummibotten gör stolsryggsäcken extra tålig. Den kommer i olika storlekar och finns även i juniormodell för våra minsta fiskare. Sittdynan är vadderad och varm. Stolsryggsäckarna är rymliga och har gott om smarta fack att förvara och hålla ordning på sina saker i.