Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG 1
    • VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG 2
    1 / 2
    #getText: ads.product.badge.reading.sample.headline#
    Outlet
    a greener choice

    Fjällräven
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY

    Art.nr: F81160R

    Slitstark, vädertålig vandringsbyxa för långturer och krävande uteliv, året runt. Benlängd regular.

    1 599 kr
    Rekommenderat pris:  2 299 kr

    Prisinformation

    1.
    1 599 kr
    Nedsatt pris, vanligtvis tillämpligt för utgångna eller föregående säsongers produkter.
    2.
    2 299 kr
    Rekommenderat försäljningspris: Det pris som tillverkaren av produkten föreslår att den ska säljas för.
    Lagernivå: 2 st i lager online
      Lagerstatus är baserad på senaste lageruppdateringen, varan kan ha sålts sedan dess.
    Välj Färg
    DARK NAVY
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - BLACK
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - BUCKWHEAT BROWN
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - DARK GREY-BLACK
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - DARK NAVY
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - DARK OLIVE
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - DARK SAND-STONE GREY
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - LAUREL GREEN-DEEP FOREST
    %
    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG Herr Vandringsbyxor DARK NAVY - MOUNTAIN BLUE-BASALT
    +

     Välj Storlek
    Endast tillgänglig att beställa online

    Beskrivning

    Tekniska detaljer

    Storleksguide

    Ventilerande vandringsbyxor 

    Slitstark, vädertålig vandringsbyxa för långturer och krävande uteliv, året runt. Benlängd regular.

    Byxan för åretruntbruk som tål tuffa tag. Oavsett om du ska gå på långvandring i svår terräng, gå skogspromenader med hunden eller om du ska ta dig genom snårig skog till ditt favoritfiskevatten är Vidda Pro Ventilated Trousers perfekt. Det är en slitstark vandringsbyxa med tekniska funktioner, sydd i vind- och vattenavvisande G-1000® Eco.

    Modellen bygger på bästsäljaren Vidda Pro men har förbättrade ventilationsmöjligheter och en ny, något smalare passform som fortfarande ger mycket god rörelsefrihet. Remjusteringen i benslutet kan tas bort och det finns många praktiska fickor och detaljer, exempelvis en knivficka på höger ben och en ögla för yxa på sidan av midjan. Byxan kommer vara en trogen följeslagare för lång tid framöver.

    I korthet

    • Slitstarka friluftsbyxor från Fjällräven
    • 65% återvunnen polyester, 35% ekologisk bomull
    • Väl tilltagna ventilationsdragkedjor från höft till knä
    • Förstärkta knän med öppningar för knäskydd (ingår ej)
    • Grenkil i stretch ger extra rörelsefrihet
    • Något smalare siluett än bästsäljande Vidda Pro
    • Remjustering i benslutet kan tas bort
    • Stora benfickor med tryckknappar, en med invändig meshficka
    • Knivficka på höger ben, ögla för yxa på sidan av midjan
    • Två handfickor
    • Kängkrok i benslut

     

    Video
    Video
    Video
    Video

    Ett Grönare val

    För att få märkas med "Ett grönare val" behöver en produkt uppfylla vissa kriterier. Ett grönare val innebär inte att en produkt är till 100 procent miljöanpassad, men den garanterar att tillverkaren har gjort aktiva val för att göra produkten mer miljövänlig. Denna produkt uppfyller följande kriterier för "Ett grönare val":
    • Förbättrat ekologiskt fotavtryck

     Grundtanken bakom begreppet ekologiskt fotavtryck är att mänskliga aktiviteter påverkar mark, vatten och luft. Material och tillverkning kräver naturresurser, men även utsläpp och avfall till följd av produktionsprocessen påverkar. Genom Ett grönare val vill vi främja varumärken som minskar naturresurserna som behövs för deras produkter. Detta kan exempelvis handla om en förbättrad, mer effektiv vattenanvändning och vattenrening.

     Poäng kan ges på grund av en förbättrad produktionsprocess, till exempel lägre vatten, koldioxid, eller energikonsumtion. Men också om minst ett av produktens huvudmaterial har producerats hållbart enligt kriterium 1 (Användning av föredragna naturmaterial) och 2 (Återvunna material). En förbättrad process kan exempelvis vara SpinDye-processen där återvunnen polyester från PET-flaskor och uttjänta textiler smälts ner tillsammans med pigment. Eftersom materialet och pigmentet smälts samman innan materialet blir till polyestertråd används inget vatten. Metoden minskar därmed vattenanvändningen och kemikalieanvändningen med 75 respektive 90 procent jämfört med konventionell tillverkning.

    • Cirkularitet

     Smart design kan ge produkter längre liv, genom att de kan återanvändas, repareras och/eller återvinnas. Vi vill främja sådana cirkulära system och ger poäng om det tydligt framgår att en produkt designats och tillverkats med dessa cirkulära aspekter i åtanke.

     Reparation – När det kommer till reparationsmöjlighet ska väsentliga delar av produkten kunna repareras, till exempel vandringsskor med skosulor som kan bytas ut eller repareras. I produktens utvecklingsstadium designas produkten för att på ett enklaste sätt kunna repareras i ett senare skede, antingen av kunden eller genom professionell service.

     Återanvändning – Vi har breddat kriteriet att även omfatta affärsmodeller från märken som vill erbjuda uthyrning av eller leasing av andrahandsprodukter.

     Återvinning – Fokuset här ligger på att använda så lite nya material som möjligt. Produkter som består av endast ett material är lättare att återvinna. Likaså produkter som lätt kan brytas ner till sina individuella komponenter.

     Vi ger en poäng inom detta kriterium om produkten är designad för att återanvändas, återvinnas och där produkt eller material kan återgå till ett cirkulärt system för att öka livslängden och reducera det ekologiska fotavtrycket. Externa märkningar som till exempel principen Cradle to Cradle är en bra indikator på att produkten förtjänar en poäng inom detta kriterium.

    • Återvunna material

     Återvunna material är en viktig beståndsdel i omställningen mot mer cirkulär produktion. De vanligaste återvunna materialen är polyester och polyamid, men den tekniska utvecklingen på detta område går snabbt. Nylon tillverkad av uttjänta fiskenät är ett material som används alltmer. Ull, bomull, dun och metall är andra exempel. Minst 20% av ett huvudmaterial (till exempel yttertyget i en skaljacka) måste bestå av återvunnet material för att få poäng.

     Användandet av återvunna material minskar användningen av energi och naturresurser, samt sänker utsläppen som annars genereras vid utvinningen av nya råmaterial och produktion av nya produkter. Vid bedömningen av återvunnen polyester, polyamid, bomull, och ull går vi efter Textile Exchange Preferred Fiber Matrix (PFMM).

    • Mer hållbar hantering av kemikalier

     Hur hanteras kemikalier i fabrikerna där produkten tillverkas? Och kan en leverantör garantera att riskfyllda kemikalier undviks när det kommer till produktion och material? En produkt kan få poäng om det kan styrkas att kemikalier hanteras på ett ansvarsfullt sätt, eller att tveksamma kemikalier som annars är vanligt förekommande inom tillverkningen av produktkategorin undviks. Certifieringar som kan verifiera detta är till exempel Zero Discharge of Hazardous Chemicals -programmet (ZDHC), Bluesign, och Leather Working Group.

     En mer hållbar kemikaliehantering för oss inkluderar exempelvis ett verifierbart åtagande av Zero Discharge of Hazardous Chemicals-programmet (ZDHC) som består av ett flertal klädes-och skoföretag som tillsammans arbetar för att fasa ut specifika kemikalier. Programmet grundades 2011 som svar på Greenpeace DeTox kampanj. Även Bluesign-certifierade material eller produkter ger poäng. Denna certifiering innebär att produkten eller materialet tillverkats under ett kemikaliehanteringssystem som anses strikt.

    • Användning av föredragna naturmaterial

     Det första kriteriet handlar om material från växt- och djurvärlden. Förnybara råvaror är bra ur miljösynpunkt – men materialen måste dessutom vara producerade på ett hållbart och/eller ansvarsfullt sätt. Vi utgår från de ledande internationella certifieringarna inom till exempel eko-bomull, merinoull och dun. För att få poäng i denna kategori ska minst 20 procent av ett huvudmaterial komma från en sådan källa.

     Certifieringar vi tar i beaktande när vi bedömer produkten är till exempel GOTS-certifierad ekologisk bomull, RDS-certifierat dun, samt märkningar inom andra materialkategorier som ull, hampa, linne och läder. Även träbaserade material som Tencel från hållbart producerade cellulosafibrer tas med i bedömningen. Här krävs då att råvaran har en certifiering, till exempel FSC (Forest Stewardship Council).

    • "No-Go" criterias

     • PFC-användning
     • Biocider
     • Produktion i så kallade ”riskländer”
     • Produkten innehåller Bisfenol A (BPA)
     • Flamskyddsmedel
     • Polyvinylklorid (PVC)
     • Aluminium med direkt livsmedelskontakt
     • Solskydd eller annan kosmetik innehållande oxybenzone
     • Engångsartiklar
     • Komponenten tritium i självlysande färger
    Storlek
    44
    Vikt
    565 g
    Viktreferens
    i storlek 48
    Passform
    Normal passform
    Material
    G-1000® Eco (65 % återvunnen polyester, 35 % ekologisk bomull)
    Material 2
    Stretch (63 % polyamid, 26 % polyester, 11 % elastan)
    Vattentätt membran
    Nej
    Midja
    Normal midja
    Benlängd
    Regular
    Benlängd (långbyxor)
    Normal längd (Reg)
    Benslut
    Fastlängd
    Ventilationsdragkedjor
    Ja
    Produktserie
    Singi
    Ett grönare val
    ja
    Ett Grönare Val - uppfyllda kriterier
    Förbättrat ekologiskt fotavtryck, Cirkularitet, Återvunna material, Mer hållbar hantering av kemikalier, Användning av föredragna naturmaterial
    Hållbarhet
    Återvunnen, Ekologisk, Fluorkarbonfri impregnering
    VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG

    Beskrivning

    Ventilerande vandringsbyxor 

    Slitstark, vädertålig vandringsbyxa för långturer och krävande uteliv, året runt. Benlängd regular.

    Byxan för åretruntbruk som tål tuffa tag. Oavsett om du ska gå på långvandring i svår terräng, gå skogspromenader med hunden eller om du ska ta dig genom snårig skog till ditt favoritfiskevatten är Vidda Pro Ventilated Trousers perfekt. Det är en slitstark vandringsbyxa med tekniska funktioner, sydd i vind- och vattenavvisande G-1000® Eco.

    Modellen bygger på bästsäljaren Vidda Pro men har förbättrade ventilationsmöjligheter och en ny, något smalare passform som fortfarande ger mycket god rörelsefrihet. Remjusteringen i benslutet kan tas bort och det finns många praktiska fickor och detaljer, exempelvis en knivficka på höger ben och en ögla för yxa på sidan av midjan. Byxan kommer vara en trogen följeslagare för lång tid framöver.

    I korthet

    • Slitstarka friluftsbyxor från Fjällräven
    • 65% återvunnen polyester, 35% ekologisk bomull
    • Väl tilltagna ventilationsdragkedjor från höft till knä
    • Förstärkta knän med öppningar för knäskydd (ingår ej)
    • Grenkil i stretch ger extra rörelsefrihet
    • Något smalare siluett än bästsäljande Vidda Pro
    • Remjustering i benslutet kan tas bort
    • Stora benfickor med tryckknappar, en med invändig meshficka
    • Knivficka på höger ben, ögla för yxa på sidan av midjan
    • Två handfickor
    • Kängkrok i benslut

     

    Ett Grönare val

    För att få märkas med "Ett grönare val" behöver en produkt uppfylla vissa kriterier. Ett grönare val innebär inte att en produkt är till 100 procent miljöanpassad, men den garanterar att tillverkaren har gjort aktiva val för att göra produkten mer miljövänlig. Denna produkt uppfyller följande kriterier för "Ett grönare val":
    • Förbättrat ekologiskt fotavtryck

     Grundtanken bakom begreppet ekologiskt fotavtryck är att mänskliga aktiviteter påverkar mark, vatten och luft. Material och tillverkning kräver naturresurser, men även utsläpp och avfall till följd av produktionsprocessen påverkar. Genom Ett grönare val vill vi främja varumärken som minskar naturresurserna som behövs för deras produkter. Detta kan exempelvis handla om en förbättrad, mer effektiv vattenanvändning och vattenrening.

     Poäng kan ges på grund av en förbättrad produktionsprocess, till exempel lägre vatten, koldioxid, eller energikonsumtion. Men också om minst ett av produktens huvudmaterial har producerats hållbart enligt kriterium 1 (Användning av föredragna naturmaterial) och 2 (Återvunna material). En förbättrad process kan exempelvis vara SpinDye-processen där återvunnen polyester från PET-flaskor och uttjänta textiler smälts ner tillsammans med pigment. Eftersom materialet och pigmentet smälts samman innan materialet blir till polyestertråd används inget vatten. Metoden minskar därmed vattenanvändningen och kemikalieanvändningen med 75 respektive 90 procent jämfört med konventionell tillverkning.

    • Cirkularitet

     Smart design kan ge produkter längre liv, genom att de kan återanvändas, repareras och/eller återvinnas. Vi vill främja sådana cirkulära system och ger poäng om det tydligt framgår att en produkt designats och tillverkats med dessa cirkulära aspekter i åtanke.

     Reparation – När det kommer till reparationsmöjlighet ska väsentliga delar av produkten kunna repareras, till exempel vandringsskor med skosulor som kan bytas ut eller repareras. I produktens utvecklingsstadium designas produkten för att på ett enklaste sätt kunna repareras i ett senare skede, antingen av kunden eller genom professionell service.

     Återanvändning – Vi har breddat kriteriet att även omfatta affärsmodeller från märken som vill erbjuda uthyrning av eller leasing av andrahandsprodukter.

     Återvinning – Fokuset här ligger på att använda så lite nya material som möjligt. Produkter som består av endast ett material är lättare att återvinna. Likaså produkter som lätt kan brytas ner till sina individuella komponenter.

     Vi ger en poäng inom detta kriterium om produkten är designad för att återanvändas, återvinnas och där produkt eller material kan återgå till ett cirkulärt system för att öka livslängden och reducera det ekologiska fotavtrycket. Externa märkningar som till exempel principen Cradle to Cradle är en bra indikator på att produkten förtjänar en poäng inom detta kriterium.

    • Återvunna material

     Återvunna material är en viktig beståndsdel i omställningen mot mer cirkulär produktion. De vanligaste återvunna materialen är polyester och polyamid, men den tekniska utvecklingen på detta område går snabbt. Nylon tillverkad av uttjänta fiskenät är ett material som används alltmer. Ull, bomull, dun och metall är andra exempel. Minst 20% av ett huvudmaterial (till exempel yttertyget i en skaljacka) måste bestå av återvunnet material för att få poäng.

     Användandet av återvunna material minskar användningen av energi och naturresurser, samt sänker utsläppen som annars genereras vid utvinningen av nya råmaterial och produktion av nya produkter. Vid bedömningen av återvunnen polyester, polyamid, bomull, och ull går vi efter Textile Exchange Preferred Fiber Matrix (PFMM).

    • Mer hållbar hantering av kemikalier

     Hur hanteras kemikalier i fabrikerna där produkten tillverkas? Och kan en leverantör garantera att riskfyllda kemikalier undviks när det kommer till produktion och material? En produkt kan få poäng om det kan styrkas att kemikalier hanteras på ett ansvarsfullt sätt, eller att tveksamma kemikalier som annars är vanligt förekommande inom tillverkningen av produktkategorin undviks. Certifieringar som kan verifiera detta är till exempel Zero Discharge of Hazardous Chemicals -programmet (ZDHC), Bluesign, och Leather Working Group.

     En mer hållbar kemikaliehantering för oss inkluderar exempelvis ett verifierbart åtagande av Zero Discharge of Hazardous Chemicals-programmet (ZDHC) som består av ett flertal klädes-och skoföretag som tillsammans arbetar för att fasa ut specifika kemikalier. Programmet grundades 2011 som svar på Greenpeace DeTox kampanj. Även Bluesign-certifierade material eller produkter ger poäng. Denna certifiering innebär att produkten eller materialet tillverkats under ett kemikaliehanteringssystem som anses strikt.

    • Användning av föredragna naturmaterial

     Det första kriteriet handlar om material från växt- och djurvärlden. Förnybara råvaror är bra ur miljösynpunkt – men materialen måste dessutom vara producerade på ett hållbart och/eller ansvarsfullt sätt. Vi utgår från de ledande internationella certifieringarna inom till exempel eko-bomull, merinoull och dun. För att få poäng i denna kategori ska minst 20 procent av ett huvudmaterial komma från en sådan källa.

     Certifieringar vi tar i beaktande när vi bedömer produkten är till exempel GOTS-certifierad ekologisk bomull, RDS-certifierat dun, samt märkningar inom andra materialkategorier som ull, hampa, linne och läder. Även träbaserade material som Tencel från hållbart producerade cellulosafibrer tas med i bedömningen. Här krävs då att råvaran har en certifiering, till exempel FSC (Forest Stewardship Council).

    • "No-Go" criterias

     • PFC-användning
     • Biocider
     • Produktion i så kallade ”riskländer”
     • Produkten innehåller Bisfenol A (BPA)
     • Flamskyddsmedel
     • Polyvinylklorid (PVC)
     • Aluminium med direkt livsmedelskontakt
     • Solskydd eller annan kosmetik innehållande oxybenzone
     • Engångsartiklar
     • Komponenten tritium i självlysande färger

     

    YouTube
    Video
    YouTube
    Video
    YouTube
    Video
    YouTube
    Video

    Tekniska detaljer

    Storlek
    44
    Vikt
    565 g
    Viktreferens
    i storlek 48
    Passform
    Normal passform
    Material
    G-1000® Eco (65 % återvunnen polyester, 35 % ekologisk bomull)
    Material 2
    Stretch (63 % polyamid, 26 % polyester, 11 % elastan)
    Vattentätt membran
    Nej
    Midja
    Normal midja
    Benlängd
    Regular
    Benlängd (långbyxor)
    Normal längd (Reg)
    Benslut
    Fastlängd
    Ventilationsdragkedjor
    Ja
    Produktserie
    Singi
    Ett grönare val
    ja
    Ett Grönare Val - uppfyllda kriterier
    Förbättrat ekologiskt fotavtryck, Cirkularitet, Återvunna material, Mer hållbar hantering av kemikalier, Användning av föredragna naturmaterial
    Hållbarhet
    Återvunnen, Ekologisk, Fluorkarbonfri impregnering
    Art.nr
    F81160R

    Storleksguide

    VIDDA PRO VENTILATED TRS M REG
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Passande tillbehör

    Du kanske också gillar 
    2,63
    8 Recensioner
    Skriv din recension

      I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
      Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

      Endast förnamn & första bokstaven i efternamn visas i recensionen när den publiceras.

           

    24.07.2023 Bästa passformen.
    från: Sebastian T.
    Inne på mitt andra par nu och älskar verkligen Vidda pro ventilated, har provat både Keb och Karl och gillar inte nån av dessa, dock ända negativa är inner fickorna som känns lite sämre kvalite då jag tror de lär blir hål om man har nycklar eller nåt mindre vasst på sig, annars är det favoriten nr uno!
    Ja, jag skulle rekommendera den här produkten
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet
    27.06.2023 Sköna men inte hållbara.
    från: Mathias L.
    Haft mina byxor i snart tre år. Använts flitigt då jag tycker de är ett par väldigt sköna och praktiska byxor och med möjligheten till extra ventilation som är ett stort plus. Tyvärr så slits de fort. Slitaget runt bensluten kommer snabbt med många små hål som följd. Har även fått några mindre hål på framsidan av benen. Men ett plus är ändå att hålen inte ”växer” utan tyget orkar ändå stå emot detta. Kom precis hem från en vandring/fisketur där byxorna till slut gav upp. En stor reva över ena skinkan uppstod och vid närmare granskning så ser man att tyget är väldigt tunt på sina ställen i bakdelen. Höll upp dem mot solen och det var stora skillnader på hur ljuset lyste genom tyget och jag såg då även fler små hål som kunde lett till andra revor.
    Användning har varit högst normal så att just tyget ger upp känns tråkigt på en så dyr byxa. Normalt brukar sömmarna ge sig, framförallt i skrevet, på de byxor jag använt av billigare modeller. Så där har Fjällräven gjort ett bra jobb.
    Jag letar nu nya byxor och kommer absolut köpa Fjällräven igen då deras storlekar (48 Long) passar mig perfekt, men jag kommer inte välja denna modell igen pga det tunna tyget.
    Men kommer du enbart använda byxorna till vardags och till promenader så kan de säkert hålla länge och kan vara värda att köpa, men ej för ett aktivt friluftsliv.

    / Mattias
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet
    27.02.2023
    från: Kim B.
    Made in China,

    Inte samma vidda pro som från 2015.

    Om du tänker att faktisk bruka dessa byxorna i skogen och vildmarken kommer du bli besviken.

    Dom går sönder efter max 1 månad.

    Fjällräven är ett skämt.
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet

    Naturkompaniet svarar

    Hej Kim, det framgår inte om du har köpt ett par byxor eller om detta är en generell åsikt. Om du har köpt ett par byxor hos oss och du anser att hållbarheten är undermålig vill vi gärna veta det. I så fall är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan få en chans att ta reda på vad som kan ha hänt med produkten och hjälpa dig på bästa sätt.

    Vänliga hälsningar,
    Naturkompaniet

    19.01.2023 Den perfekta fiskebyxan
    från: Jonas F.
    Jag har mer eller mindre bott i dessa byxor sedan jag köpte de i mars månad och har bara positivt att berätta om de. Tycker de är som ett par gamla Levis jeans om man får skriva så, "De blir bara skönare ju mer man använder de"
    Givetvis har den grå färgen bleknat en del men de har blivit tvättade med ett gäng gånger pga av fiskslem osv som man får på sig eller råkar torka av sig på byxorna i all hast. Soliga dagar ute i båten är väl inte heller det snällaste mot färgen. För övrigt har jag inget som gått sönder på de som fickor eller benslut. Har nästan alltid en Leatherman med klipps i framfickan men inte ens där har det slitits sönder.

    Ventilationen på sidorna gör ju byxorna så mycket mer användbara då det är skönt att kunna dra ner under varma dagar eller när man blivit varm efter lite vandring.
    Skulle jag klaga eller rättare sagt önska något så vore det nog att fickan som jag tror är avsedd för en kniv hellre skulle suttit mer på sidan så man kan ha en fisketång i den.
    Ja, jag skulle rekommendera den här produkten
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet
    02.11.2022 Dålig kvalité
    från: Oscar M.
    Yttre sömmarna till fickmynningarna började ge med sig på båda fickorna, samt har innerfickan trasat sönder att ha haft telefonen där. Byxorna har varit i min ägo i 3 månader, är använda 4 dagar i fjällen med lätt vandring, samt en handfull gånger till vardags. Fjällräven erbjuder sig att laga sömmarna till fickmynningarna då det är ett tillverkningsfel, däremot går inte innerfickan under garantin då både Fjällräven och Naturkompaniet anser detta vara ett handhavandefel att ha telefonen i fickan. Detta är enligt mig under all kritik för ett par byxor som kostar 2300 kr. Har aldrig någonsin tidigare haft dessa problem på några andra byxor jag ägt, inte ens de billigaste budgetbyxorna. Detta är troligtvis de sista fjällrävenbyxorna jag någonsin kommer äga. Kan inte rekommendera dessa byxor till någon som äger en telefon och vill ha den i fickan. "Slitstarka friluftsbyxor", vilket skämt.
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet
    30.08.2021 Väldigt dålig kvalité
    från: Johan A.
    Ser en recension från Nils H och kan inte mer än hålla med. Har samma problem. Hål i benficka på grund av att knappen infästning gjort hål på tyget lämnade in och fick lagat, hål i höger ficka efter första månaden av mobiltelefon lämnade in och fick det lagat trots att butiken tyckte att det inte var ett garantiärende. Nu har det även gått hål i benkanten på båda insidorna av benen. Har dock klarat mig från hål i baken än så länge.

    Att till detta priset leverera så dålig kvalité kan inte bli annat än 1 i betyg. Pinsamt!
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet

    Naturkompaniet svarar

    Hej Johan,
    Vi beklagar din upplevelse med byxorna. Vi har bett vår kundserviceavdelning att ta kontakt med dig. Det för att få mer information och undersöka vad som har hänt med produkten och kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du kommer inom kort bli kontaktad via mail.

    Vänligen,
    Naturkompaniet

    22.05.2021 Fantastisk
    från: Frank M.
    Riktigt bra byxa. Jag har några vanliga vidda pro så jag tänkte att jag testar ett par ventilerade. Över förväntan! Det svalkar riktigt bra de heta dagarna när man öppnar dragkedjan på benet. Sen gillar jag den nya knivfickan! Riktigt hållbart material! Så länge man sköter om dem så håller de i evigheter! Har ett par vidda pro som är över 15 år och det är ju samma material.
    Ja, jag skulle rekommendera den här produkten
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet
    09.05.2021 Dålig Kvalité
    från: Nils H.
    Efter ca en månad gick det hål i en utav fickorna. Har ej haft en kniv, dock husnyckeln i benfickan och det räckte. Lämnade byxorna till skräddare som sydde dit en läderlapp. Efter ca 2 månader ser jag att benkanten mot skorna är sönderslitna. Förvånad då det finns noll förstärkning där. Efter ca 6 månader går det hål i baken. och skräddaren säger att det är lönslöst att reparera. Tyget på flera ställen är utav dålig kvalité. Har många friluftsbyxor, bland annat Lundhags och Klättermusen och aldrig sett maken till så dålig kvalité som de här byxorna. Att marknadsföra dem som "slitstarka" är rena skämtet. Köp dem INTE!
    Hjälpte den här recensionen dig? Klicka på upp - eller nerpilen.
    Din åsikt har skickats.
    Rapportera recensionen till Naturkompaniet

    Naturkompaniet svarar

    Hej Nils,
    Vi beklagar din upplevelse med byxorna. Vi har bett vår kundserviceavdelning att ta kontakt med dig. Det för att få mer information och undersöka vad som har hänt med produkten och kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du kommer inom kort bli kontaktad via mail.

    Vänligen,
    Naturkompaniet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress