Friluftsmat perfekt för dig som vill lämna gasköket hemma och ta med en färdiglagad rätt som enkelt värms upp i medföljande uppvärmningspåse.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Manualer & Dokument
Friluftsmat perfekt för dig som vill lämna gasköket hemma och ta med en färdiglagad rätt som enkelt värms upp i medföljande uppvärmningspåse.
Den här goda, färdiglagade konservrätten består av Chili con carne med nötfärs, kidneybönor, majs och en blandning av röd och grön paprika på en bädd av fullkornsris.
Friluftsmaten med tillhörande värmepåse från Forestia är utmärkt för de tillfällen där du önskar matlagning under tystnad på exempelvis jaktpasset, eller när det råder eldningsförbud och du behöver äta mat som inte tillagas över öppen eld. Det enda som behöver tillsätta i värmepåsen är lite vatten.
Om du inte vill använda värmepåsen går det bra att värma upp maten i kastrull på gasköket som en vanlig konserv.
Såhär använder du värmepåsen:
1. Öppna Heater bag vid märkning A
2. Placera din oöppnade måltidspåse i värmepåsen
3. Addera vatten (cirka 60 ml, behöver inte vara varmt) till markerade linjen vid botten av din påse
4. Vik ner toppen av påsen ordentlig, se till att värme-aktiveringskudden ligger i botten och pekar nedåt, toppen och viket av påsen pekar uppåt
5. Placera värmepåsen på en platt och lätt lutande yta. Det kommer börja ånga inom ett par sekunder. Då vet du att den fungerar som den ska.
6. Vänta i 12 minuter
7. Klar! Öppna påsen vid märkning B och ta ut måltidspåsen. Var försiktig - den kommer vara varm!
Se bifogat säkerhetsdatablad för mer information om farligt gods
I korthet
Ingredienser: Röda bönor (22 %), vatten, grönsaker i varierande proportion 20 % (majs, röd och grön paprika), nötfärs 16 %, fullkornsris 13 %, solrosolja, salt, majssstärkelse, kryddblandning (kryddor, jästextrakt, lök, vitlök, grönkål och svamp), smör, maltodextrin och tomatpuré
Kan innehålla spår av gluten
Innehåller laktos
Näringsinnehåll per påse (350 g): 350 kcal, fett 8,8 g varav mättat fett 2,5 g, kolhydrater 42,4 g varav sockerarter 5,3 g, fibrer 6 g, protein 28 g, salt 3,9 g
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Friluftsmat perfekt för dig som vill lämna gasköket hemma och ta med en färdiglagad rätt som enkelt värms upp i medföljande uppvärmningspåse.
Den här goda, färdiglagade konservrätten består av Chili con carne med nötfärs, kidneybönor, majs och en blandning av röd och grön paprika på en bädd av fullkornsris.
Friluftsmaten med tillhörande värmepåse från Forestia är utmärkt för de tillfällen där du önskar matlagning under tystnad på exempelvis jaktpasset, eller när det råder eldningsförbud och du behöver äta mat som inte tillagas över öppen eld. Det enda som behöver tillsätta i värmepåsen är lite vatten.
Om du inte vill använda värmepåsen går det bra att värma upp maten i kastrull på gasköket som en vanlig konserv.
Såhär använder du värmepåsen:
1. Öppna Heater bag vid märkning A
2. Placera din oöppnade måltidspåse i värmepåsen
3. Addera vatten (cirka 60 ml, behöver inte vara varmt) till markerade linjen vid botten av din påse
4. Vik ner toppen av påsen ordentlig, se till att värme-aktiveringskudden ligger i botten och pekar nedåt, toppen och viket av påsen pekar uppåt
5. Placera värmepåsen på en platt och lätt lutande yta. Det kommer börja ånga inom ett par sekunder. Då vet du att den fungerar som den ska.
6. Vänta i 12 minuter
7. Klar! Öppna påsen vid märkning B och ta ut måltidspåsen. Var försiktig - den kommer vara varm!
Se bifogat säkerhetsdatablad för mer information om farligt gods
I korthet
Ingredienser: Röda bönor (22 %), vatten, grönsaker i varierande proportion 20 % (majs, röd och grön paprika), nötfärs 16 %, fullkornsris 13 %, solrosolja, salt, majssstärkelse, kryddblandning (kryddor, jästextrakt, lök, vitlök, grönkål och svamp), smör, maltodextrin och tomatpuré
Kan innehålla spår av gluten
Innehåller laktos
Näringsinnehåll per påse (350 g): 350 kcal, fett 8,8 g varav mättat fett 2,5 g, kolhydrater 42,4 g varav sockerarter 5,3 g, fibrer 6 g, protein 28 g, salt 3,9 g
Klicka på bilden för att se inlägget