Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • BOLIVIA 1

    Grower' s Cup BOLIVIA

    Artikelnr.: EX0001689
    20,00 kr
    Ej tillgänglig
    Färg
    NoColor
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Kvalitetskaffe som är mycket enkelt att brygga både i fält och hemma. Perfekt för dig som alltid vill ha ett färskt kaffe oavsett var du befinner dig. Ett mycket noga utvalt ekologiskt och fair-trade märkt kaffe. Kaffesorten tillhör en av världens 1% bästa enligt en, inom kaffeindustrin vedertagen klassificeringsskala (SCAE).

    Enkelt att brygga
   • Öppna påsen från sida till sida, böj ut den röda fliken och forma påsen så att den kan stå.
   • Häll på 0,5 liter varmt vatten, förslut påsen och vänta i 5-8 minuter.
   • Häll upp tre härliga koppar kaffe!
   • Nicaragua - karaktäriseras av en kraftig väldoftande arom av choklad och en utsökt smak av vanilj. Kaffet har ett sammetslen sylighet samt en långvarig och behaglig eftersmak.

    Bolivia - klassificeras bland kännare som en "ren kopp" vilket betyder att den är en ren njutning. Kaffets lätt maltiga och honungsaktiga smak balanseras med behagliga fukttoner av äpple och aprikos.

    Etiopien - en intensiv fruktig karaktär som påminner om torkade aprikoser. Ett muskulöst kaffe med exotiska toner av krydda och choklad.

    Guatemala - kaffets uttryck är sammetslent med en lätt touch av mörk choklad. Det ger en vidunderlig eftersmak som understöds av syrliga nyanser av äpple.

    Honduras - en särkild sötma med sammetslen syrlighet. Smak och arom leder tankarna till mandel och kaffets lena smak av kakao passar perfekt till de fruktiga nyanserna av söta bär.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress