Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • NIAK 1
    • NIAK 2

    Hilleberg NIAK

    Artikelnr.: 2005902
    8 599,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    GREEN
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.
    Video
    Video

    Med Niak 1.5 har Hillberg utvecklat ett lättviktstält för en mängd olika aktiviter. Tältet har testats i över 250 nätter i alla typer av väder och terränger. De personer som har testat tältet vittnar om en mångsidighet som bottnar i det långa utvecklingsarbetet som ligger bakom. Konstruktionen har sin grund i Unna-tältet där de 2 korsande bågarna ger stabilitet samtidigt som de spänner ut tältet på ett bra sätt. Tältet blir därför självstagande och behöver inga markpinnar för att stå, men för extra stabilitet och vindtålighet kan markpinnar användas i de fyra hörnorna och för att spänna ut stormlinorna. Markpinnar och stormlinor med sträckare medföljer. Absiden spänns ut från långsidan och skyddar effektivt packning och kängor. Absiden kan även rullas ihop helt för att öka ventilationen kraftigt eller skapa en god utsikt.

    Niak 1.5 reses enkelt och snabbt och du tar dig snabbt i skydd om vädret slår om eller mörkret faller. Innertältet sitter fast i yttertältet med resårband och plattband som sträcker ut väven och skapar en komfortabel och stor boyta. Tältets storlek passar för den som gärna ger sig ut själv eller för dem som gärna bär lite mindre utan att för den sakens skulle tumma på komforten. Tältet är idealisk för den som ibland tar med sig den yngre generationen ut på äventyr.

    Väven som används är kerlon 1000. En slitstark och vädertålig lättviktsväv som spänns upp med DAC NSL 9 mm stänger. Det är samma stänger som används till Hillebergs tält som ingår i serierna Red och Yellow label.

    • Lättviktstält för en till två personer
    • Reses enkelt även i riktigt dåliga väderförhållanden
    • Ett av marknadens mest hållbara tält
    • 3-säsongerstält Lite kul kuriosa är att namnet Niak kommer från ett berg i Sareks nationalpark.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Vikt
    1700 g
    Personer
    1 - 2
    Säsonger
    3-årstider
    Mått
    220cm x 120cm (+65cm med absiden)
    Material yttertält
    Kerlon 1000
    Antal bågar
    2
    Innertältets area
    2,6 m²

    Passande tillbehör

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress