Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • TARP 20 UL 1

    Hilleberg TARP 20 UL

    Artikelnr.: EX0006718
    inkl. moms
    3 899,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    GREEN
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    En tarp ger nödvändigt väderskydd med den rätta och sanna friluftskänslan bevarad. Av den anledningen väljer många “tarp camping” i alla vädersituationer. Graden av “frihetskänsla” och skydd väljer du själv då en tarp kan varieras i det oändliga beroende på fantasi och tillgång på förankringsmöjligheter. 

    Att kombinera en tarp med Bivanoraken, ger fullgott väderskydd till otroligt låg vikt. En tarp kan bidra med ytterligare funktioner vid vanligt tältboende. Placerad över tältets ingång ger den skydd för sol och regn. Tarpen kan även spännas upp och användas som skyddad köks- och samlingsplats vid lägret. Hillebergs tarpar tillverkas i två storlekar, Tarp 10 för en- till tvåmannaanvändning och Tarp 20 för grupper. 

    Båda finns i ultralätt utförande “UL”, och i den kraftigare “XP”-varianten. UL tillverkas i Kerlon 1200-väv och XP i Kerlon XP-väv. Båda är gjorda av väldigt starka och lätta silikonbelagda vävar; Kerlon 1200 i nylon och Kerlon XP i nylon. Alla tarpar har monterade staglinor med justerbara linsträckare. Förvaringspåsen är insydd i själva tarpen på ett smart sätt, för enkel och snabb i- och urpackning utan risk att förlora påsen. Stänger medföljer ej.

    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Vikt
    1500.00 g
    Vattenpelare
    5000 mm
    Längd
    4,4 m
    Bredd
    4,4 m
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress