Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • MENS SPRINT LS CREWE 1

    Icebreaker MENS SPRINT LS CREWE Herr

    Artikelnr.:
    VAT included
    899,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Tekniskt basplagg i mellantjock merinoull för något svalare miljöer. Sömmarna är placerade för att på bästa möjliga sätt undvika att de skaver. Passformen är tight, atletisk och ärmarna långa.

    BODYFIT 200 är Icebreakers mellantjocka baslager perfekt för aktiviteter med lite högre puls som cykling, vandring och snösport men även för vardagsbruk. BODYFIT 200 har 25% mer merinoull per kvadratmeter än BODYFIT 150, vilket gör den varmare när det är kallt och får den att stå emot odörer längre.

    Om Merinoull Naturkompaniet erbjuder produkter av merinoull för att det är en funktionell naturprodukt och ett bra miljöval. Ulltrådarna är långa och tunna vilket ger ett mjukt material som inte sticks eller kliar.

    Merinoull av högsta kvalitet värmer i fuktigt tillstånd, till skillnad från t.ex. bomull som blir blött och kyler. Dessutom har det den fördelen att det inte tar åt sig lukt på samma sätt som syntetplagg och därför luktar den inte illa trots flera dagar av tuff användning.

    Naturkompaniet har garantier på att fåren hos leverantörerna behandlas på ett etiskt korrekt sätt och enligt gällande djurrättslagar. Det säkerställer att så kallad ”mulesing” inte förekommer hos Naturkompaniets varumärken. Merinoullen i de plagg vi säljer kommer främst från Nya Zeelands bergstrakter och från Patagonien.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    S

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress