Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • SIERRA LS ZIP 1

    Icebreaker SIERRA LS ZIP Herr

    Artikelnr.:
    VAT included
    1 599,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Sierra är en mjuk och skön jacka i värmereglerande och ventilerande merinoull som passar perfekt för aktiva dagar året runt. Använd den som värmande mellanlager när du åker skidor, paddlar eller vandrar eller varför inte som en snygg och varm tröja på jobbet?

    Realfleece är Icebreakers motsvarighet till syntetisk fleece och är helt och hållet tillverkad av naturens egen tekniska fiber, merinoull. Den flossade insidan ger skön komfort och fin isolering samtidigt som den släta utsidan ger jackan ett stilrent uttryck.

    Merinoullen fungerar värmereglerande och fukttransporterande samtidigt som den ventilerar mycket bra och eftersom ullen inte tar åt sig lukt, kan jackan användas flera dagar i rad, utan att kännas ofräsch. När du tillslut känner att det är dags att tvätta den torkar den mycket snabbt.

    De båda handvärmarfickorna samt bröstfickan är alla försedda med blixtlås och bröstfickan är därtill försedd med en utgång för hörlurar.

    Om Icebreakers ull: Icebreaker är specialister på merinoull. De köper endast ull från Nya Zeeländska farmare och producerar sina produkter med den senaste teknologin. För Icebreaker är det viktigt att ha en miljövänlig och etiskt riktig process, de garanterar att all ull är mulesingfri och varje plagg är märkt med en kod (Baacode). Med hjälp av koden kan du på Icebreakers hemsida, spåra merinoullens ursprung i just ditt specifika plagg.

   • Ventilerande och värmereglerande
   • Mjuk och skön merinoull som inte kliar
   • Torkar fort och värmer även om den skulle råka bli blöt
   • Ger rörelsefrihet
   • Tvättas i 40 grader
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    S

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress