Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • ANIMA2 BUGRIP 1
    • ANIMA2 BUGRIP 2
    • ANIMA2 BUGRIP 3

    Icebug ANIMA2 BUGRIP Herr

    Artikelnr.:
    VAT included
    1 699,00 kr 1 199,00 kr Du sparar 500,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Lätt och smidig sko för terräng- och vinterlöpning. Den är kvick och inbjuder till hög fart och dess dynamiska dubbar med toppar av karbidstål ger ett mycket bra grepp och gör det möjligt för dig att behålla ditt naturliga, avslappnade löpsteg även när det är halt.

    Anima2 BUGrip har en sula som följer fotens naturliga rörelser, utan överdriven styrning, vilket gör det lättare för foten att anpassa sig efter ojämna underlag. Den är därtill försedd med ett symmetriskt (rakt) snörsystem, med formgjutna snördetaljer, som fixerar hälen samtidigt som framfoten tillåts att röra sig fritt.

    Anima2 BUGrip har en mycket fin passform, med en anatomiskt formad läst och memory foam runt hälen, vilket gör att den sluter fint om foten och ger fantastisk komfort. Förstärkningarna över tå och sida tillsammans med den hela gummisulan skyddar foten mot stenar och ojämnheter i underlaget. Den formsprutade mellansulan ger därtill skön stötdämpning och den slitstarka yttersulan ger ett mycket bra grepp på allt från torr asfalt, till regnvåta skogstigar och ren is. BUGrip

    BUGrip är namnet på Icebugs greppteknologi för de allra halaste förhållandena. En BUGrip-sula är gjord av en speciell gummiblandning med 15 till 19 integrerade karbidståldubbar. Designen på dubbarna tillsammans med gummits egenskaper ger dubbarna en dynamisk funktion, vilket innebär att dubbarna jobbar individuellt och inte är helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig efter alla typer av underlag och ger på så sätt bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till regnvåta skogsstigar och ren is.

   • Låter foten följa sitt naturliga rörelsemönster
   • Symmetriskt snörsystem som fixerar hälen
   • Anatomiskt utformad läst
   • Förstärkningar skyddar foten mot stenar och ojämnheter i underlaget
   • Stötdämpande
   • Vattenavvisande
   • Ger bra grepp både på torr asfalt och ren is
   • För terräng- och vinterlöpning
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    US 8

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress