Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • DANNY FZ 1

    Ivanhoe DANNY FZ Herr

    Artikelnr.: EX0009897
    1 199,00 kr 799,00 kr Du sparar 400,00 kr
    Ej tillgänglig
    Färg
    BLACK
    <
    %
    BLACK
    %
    ROYAL
    >
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.
    Filtad ulltröja med brett användningsområde, använd den som smidig tunn jacka eller värmande mellanlager beroende på årstid och temperatur. Ullens oslagbara funktion hjälper till att hålla en jämn kroppstemperatur något som är viktigt för maximal prestation och välbefinnande.

    Tröjans design påminner om en traditionell fleecetröja och användningsområdet är detsamma. En tröja i ull däremot har betydligt bättre isoleringsförmåga än en i fleece och är dessutom svalare om temperaturen växlar till det varmare. Detta tack vare att ull är ett naturligt material som anpassar sig efter klimatet runt omkring.

    Ärmarna är av raglantyp vilket innebär att det inte finns några sömmar upptill på axlarna som kan skava exempelvis man bär ryggsäck. De är också sydda för att tillåta maximalt med rörlighet för armarna. Kragen går högt upp och skyddar hals och nacke från kyla och vind. På sidan finns två stycken fickor med dragkedja som diskret smälter in i designen tack vare sin placering vid sömmen. Nertill på tröjan finns två snoddresårer för att kunna anpassa passformen.

    Ivanhoe är ett svenskt företag som producerar sina kläder både i den egna fabriken och hos tillverkare i Europa, med vilka de har ett väldigt tätt samarbete, allt för att erbjuda bästa tänkbara kvalitet.

    Om Ivanhoes ull:

    Plagget är stickat av 100 % ull. Ullen filtas efter stickning och får en unik känsla och utseende. Ullen är en crossbredull från Sydamerika och är garanterat fri från mulesing, då mulesing endast används på merinofår.

    Ullplagg mår bäst om den hängs ut på vädring under natten, då ullen har en naturlig förmåga att rena sig själv. Genom att vädras håller plaggen bäst i både form och snitt och vädringen bidrar även till en mindre belastning på miljön samtidigt som plaggen blir lättskötta.

   • Andas och är värmereglerande
   • Värmer även när den är blöt och torkar fort
   • Luktar inte även om det är långt mellan tvättarna
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    S
    Material
    100% Filtad ull
    Kön
    Herr
    Ett grönare val
    ja

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress