/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        • H1 SMÖRGÅSJÄRN 1
        • H1 SMÖRGÅSJÄRN 2

        John A Hörnell H1 SMÖRGÅSJÄRN

        Artikelnr.: EX0001870

        Att laga sin mat över öppen eld förgyller vilken utflykt som helst. Ta med färdiga smörgåsar i ryggsäcken, tänd en brasa när det är dags för lunch och lägg smörgåsarna i järnet.

        ● Finns i lager
        Lägg till i favoritlistan
        Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

        Beskrivning

        Tekniska detaljer

        Smörgåsjärn för skogsutflykten

        Att laga sin mat över öppen eld förgyller vilken utflykt som helst. Ta med färdiga smörgåsar i ryggsäcken, tänd en brasa när det är dags för lunch och lägg smörgåsarna i järnet.

        Järnet klämmer ihop kanterna på smörgåsarna så att det goda pålägget inte rinner ut. Vänta, ät och njut! Järnet är tillverkat av aluminium som har en smältpunkt på 620 grader. Detta innebär att du inte ska ha järnet i elden längre än nödvändigt då kärnan i elden kan vara varmare än smältpunkten. Placera järnet på en lämplig plats i eldstaden och ta bort det från elden så fort du grillat klart!

        Användning och skötsel

        Tvätta av järnet med vatten innan användning. För att minska risken för att maten bränns fast är det bra att bränna in järnet genom att fetta in det och sedan värma upp några gånger (inget måste men kan göra gott). Använd sedan rikligt med fett de första gångerna du använder det. 

        Gör rent järnet genom att skölja med varmt vatten, alternativt bara torka av med papper. Undvik alla typer av medel. Använd gärna arbetshandskar för att skydda händerna mot värme och smuts. Se därefter till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen.

         

        • Smörgåsjärn för lägerelden
        • Plats för 1 dubbelsmörgås
        • Skyddspåse ingår
        • 30 cm långt handtag
        • Tillverkat av aluminium med smältpunkt på 620 grader
        • Var noga med var i elden du placerar järnet, det kan spricka vid värme över 620 grader
        • Ta bort järnet från elden så fort den är färdiggrillad
        • Använd gärna fett första gångerna du använder järnet för att undvika att mackan bränns fast
        • Använd gärna arbetshandskar när du rengör järnet för att skydda mot värme och smuts
        • Rengör med vatten eller papper
        • Se till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen
        Storlek
        OneSize
        Vikt
        1 000 g
        Material
        Aluminium

        Beskrivning

        Smörgåsjärn för skogsutflykten

        Att laga sin mat över öppen eld förgyller vilken utflykt som helst. Ta med färdiga smörgåsar i ryggsäcken, tänd en brasa när det är dags för lunch och lägg smörgåsarna i järnet.

        Järnet klämmer ihop kanterna på smörgåsarna så att det goda pålägget inte rinner ut. Vänta, ät och njut! Järnet är tillverkat av aluminium som har en smältpunkt på 620 grader. Detta innebär att du inte ska ha järnet i elden längre än nödvändigt då kärnan i elden kan vara varmare än smältpunkten. Placera järnet på en lämplig plats i eldstaden och ta bort det från elden så fort du grillat klart!

        Användning och skötsel

        Tvätta av järnet med vatten innan användning. För att minska risken för att maten bränns fast är det bra att bränna in järnet genom att fetta in det och sedan värma upp några gånger (inget måste men kan göra gott). Använd sedan rikligt med fett de första gångerna du använder det. 

        Gör rent järnet genom att skölja med varmt vatten, alternativt bara torka av med papper. Undvik alla typer av medel. Använd gärna arbetshandskar för att skydda händerna mot värme och smuts. Se därefter till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen.

         

        • Smörgåsjärn för lägerelden
        • Plats för 1 dubbelsmörgås
        • Skyddspåse ingår
        • 30 cm långt handtag
        • Tillverkat av aluminium med smältpunkt på 620 grader
        • Var noga med var i elden du placerar järnet, det kan spricka vid värme över 620 grader
        • Ta bort järnet från elden så fort den är färdiggrillad
        • Använd gärna fett första gångerna du använder järnet för att undvika att mackan bränns fast
        • Använd gärna arbetshandskar när du rengör järnet för att skydda mot värme och smuts
        • Rengör med vatten eller papper
        • Se till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen
        Tekniska detaljer
        Storlek
        OneSize
        Vikt
        1 000 g
        Material
        Aluminium
        Artikelnr.
        EX0001870
        Ställ en fråga
        Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

        Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
        Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

        Passande tillbehör

        Du kanske också gillar 
        0
        0 Recensioner
        Skriv din recension

          I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
          Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

          Det är bara ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn som kommer visas i recensionen när den publiceras.

               

        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
        Registrera dig för nyhetsbrevet

        Ange en giltig e-postadress