Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • EXPLORER CAMELEON 1

    Julbo EXPLORER CAMELEON

    Artikelnr.: EX0000211
    inkl. moms
    EXPLORER CAMELEON
    1 799,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    SOFT BLACK
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Extrema solglasögon för extrema situationer. Explorer är ett par glaciärglasögon som är designade för att ge dig bästa möjliga komfort och skydd mot solen när du vistas på hög höjd.

    Explorer är ett par glaciärglasögon som Julbo har utvecklat i ett samarbete med National School of Alpinism i Chamonix. De är designade för att ge dig bästa möjliga komfort och skydd mot solen när du vistas på hög höjd.

    Under en dag på fjället, från tidig morgon till sen kväll, skiftar ljusstyrkan enormt och det ställer höga krav på dina solglasögon. Genom att förse Explorer med en Cameleon lins, som är fotokromisk, så mörknar eller ljusnar linsen beroende på solljusets intensitet. Linsen kan ändra solskyddet från kategori 3 till 4 på mycket kort tid och ger dig på så sätt perfekt ljusinsläpp, skarpa konstraster och bra sikt i alla lägen. Därtill är linsen polariserande, vilket gör att den tar bort störande reflexer och blänk från snö, vatten och andra reflekterande ytor. Då reflexerna minskar ökar kontrasterna samtidigt som det gör att du blir mer avslappnad och mindre trött i ögonen.

    För att undvika imma är linserna ”anti-fog” behandlade och bågarna utformade så att de ger bra ventilation. Och för att ge optimalt skydd mot indirekt solljus är de försedda med sidosolskydd. Sidosolskydden är avtagbara, vilket ger dig möjlighet att anpassa solglasögonen efter olika situationer.

    Explorer har en mycket genomarbetad passform, vilket gör att de sluter om huvudet och hålls på plats i alla lägen. Skalmarna är justerbara i alla riktningar och gör det möjligt för dig att anpassa dem efter dina behov. Därtill är de belagda med ett mjukt material som håller glasögonen på plats samtidigt som de känns sköna mot huden. För att ytterligare minimera risken för att du ska tappa glasögonen medföljer ett justerbart nackband, som du kan ta av när det inte behövs.

    • Fotokromisk lins som anpassar sig efter rådande ljusförhållanden
    • Solskydd kategori 3 till 4
    • Polariserande lins som tar bort störande reflexer
    • Avtagbara sidosolskydd
    • Ger god ventilation och linserna är behandlade för att undvika imma
    • Ger 100 % skydd mot UVA- och B-strålar
    • Avtagbar nackrem
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Du kanske också gillar 
    0
    0 Recensioner
    Skriv din recension

      I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
      Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

      Det är bara ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn som kommer visas i recensionen när den publiceras.

           

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress