1. Casström AB

  CASSTRÖM LARS FÄLT KNIFE
  1 399 Kr
  Betala från 111 Kr /månad med klarna

  CURLY BIRCH/K720/SCANDI GRIND

  En mycket kraftig Bushcraftkniv från Casström utvecklad tillsammans med överlevnadsexperten Lars Fält. Kniven är mycket allsidig och idealisk för generellt vildmarksbruk och längre expeditioner.

 2. PENDLETON

  MOTOR ROBE W/LEATHER CARRIER
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  PITTOCK
  ROB ROY

  Vävd ullfilt med fin och tät kvalité. 100 % virgin wool ger filten mjuk och exklusiv känsla. Perfekt att rulla ihop och ta med sig på utflykten, uteritten eller picknicken.

 3. EcoLunchBox

  OVAL
  329 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  ROSTFRITT STÅL

  Tålig matlåda i rostfritt stål och mindre burk med läcksäkert lock i LDPE plast. Ett bra val för dig som vill undvika ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. 700 + 200 ml.

 4. NATURKOMPANIET

  ENAMEL PLATE
  99 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och tålig emaljerad tallrik. Perfekt för både avlägsna äventyr och näräventyr. Grönmålad kant och björnlogga i botten.

 5. NATURKOMPANIET

  ENAMEL DEEP PLATE
  99 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och tålig djup emaljerad tallrik. Perfekt för både avlägsna äventyr och näräventyr. Grönmålad kant och björnlogga i botten.

 6. NATURKOMPANIET

  ENAMEL MUG
  99 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt emaljmugg till många olika tillfällen. Släck törsten i fjällbäcken, fyll på med nykokt kaffe vid brasan eller servera den med saft. Ges ofta en personlig touch där repor och bucklor ger den ett unikt utseende.

 7. Primus

  CAMPFIRE COOKSET S.S. LARGE
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Tåligt kastrullset i rostfritt stål för såväl friluftsliv som campingliv. Det rostfria stålet ger tålighet och livslängd. Packas ihop enkelt och förvaras i den medföljande förvaringspåsen.

 8. Primus

  PRIMETECH STOVE SET 2.3L
  1 599 Kr
  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Effektivt och stabilt kök med integrerad brännare i vindskyddet. En kastrull med värmeväxlare och keramisk insida, en kastrull i hårdanodiserat aluminium och lock med integrerat durkslag.

 9. MORAKNIV

  ELDRIS NECK KNIFE KIT
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  GRÖN
  Gul
  Svart
  RÖD
  Blå

  Liten och robust fickkniv med tillbehörskit. Enkel att bära med under små och stora äventyr. Droppformat och greppsäkert handtag ger kraft. Blad av högkvalitativt rostfritt stål ger tålighet och skärpa.

 10. Opinel

  FOLDABLE OLIVE 8,5 CM BOX
  529 Kr
  Betala från 60 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Vackert snidad fickkniv med blad av rostfritt Sandviken 12C27 stål. Praktiskt hölster med karbinhake och knappstängning. Perfekt som gåva vid födelsedagar, student eller liknande.

 11. Primus

  KAMOTO OPENFIRE PIT LARGE
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Det är inte mycket som slår stunderna vid lägerelden när blicken fastnar i lågorna. Kamoto Openfire är en bärbar eldgrop för tillfällen då du vill elda på en plats men inte vill skada marken.

 12. Primus

  OPENFIRE PAN SMALL
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Praktisk panna för matlagning över öppen eld eller annan värmekälla. Väl definierad kant gör det enkelt att vända och ta upp maten. Kärnan av aluminium gör den 35 % lättare än andra stålpannor.

 13. NATURKOMPANIET

  APRON LEATHER

  999 Kr

  1 799 Kr

  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  DK COGNAC

  Robust och tåligt förkläde för den händige som gärna vänder kolbullar över öppen eld, vant slipar yxan efter en dag i skogen eller smörjer in kängorna efter vandringen. Tåligt läder som bara blir snyggare ju mer den används.

 14. Barbour

  TARTAN HIP FLASK AND CUPS
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  CLASSIC TARTAN

  Bjud på stärkande dryck med lite stil och finess. Fickpluntan är i rostfritt stål med skruvkork och passar utmärkt i innerfickan eller benfickan. De båda rostfria kopparna kommer i ett praktiskt läderfodral.

 15. Virgel

  WOODEN SPORK
  49 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  En kombination mellan sked och gaffel tillverkad i trä. Ett perfekt val när man vill undvika plastbestick och samtidigt slå ett slag för mer ekologiska alternativ.

 16. Primus

  CAMPFIRE GRIDDLE PLATE
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  En grill- och stekplatta i formgjuten aluminium som ger en jämnare värmefördelning. Non-stick ytan gör att maten inte fastnar så lätt samtidigt som den är lätt att rengöra.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 3
 1. 1
 2. 2
 3. 3