Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    FAMILJENS FAVORITER 

    Houdini och Woolpower är två svenska märken som tillverkar riktigt varma och sköna plagg för hela familjen. Woolpower är experter på ull och gör underställ, västar, strumpor och accessoarer som snabbt blir favoriter i friluftsgarderoben. I sortimentet från Houdini finns varma, tidlösa, slitstarka och packbara plagg för alla typer av outdooraktiviteter. Missa inte den klassiska fleecetröjan Houdini Power Houdi, smarta värmeplagg och smidiga skalplagg.

    Mot strömmen

    Woolpower har egen fabrik i Östersund

    I kvaliteten och slitstyrkan sitter en stor del av Woolpowers hållbarhet. Genom att behålla produktionen i Östersund går företaget envist emot strömmen. Och plaggen har alltid sömmerskornas namn på namnetiketterna.

    - Det är en påminnelse om att det finns en person bakom varje plagg. Sverige är ett relativt litet sömnadsland, men tack vare flyktingvågorna har många kommit hit med en enorm kompetens, bland annat från Afghanistan och Ukraina. Det har säkrat vår produktion när efterfrågan varit så stor, säger Ida Lindström, kommunikatör på Woolpower.

    Sedan våren 2023 återfinns produktionen i en ny fabrik utanför Östersund. Den är mer än dubbelt så stor som den tidigare fabriken, har solceller på taket och plats för trehundra anställda. Men fortfarande med samma hållbarhetsfokus: full koll på värdekedjan, människan i fokus och plagg som håller länge.

    Ur: Historien om Woolpower, Magasin 365 september 2023, nummer 2304

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress