Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HÖSTENS RYGGSÄCKAR

    Till badklippan, picknicken, jobbet, hundpromenaden, resan, skolan, cykelturen. Den lagom lilla väskan där allt får plats är följeslagaren som hänger med nästan överallt. Praktiska fack som skyddar din dator och vattentäta ryggsäckar för cykelpendlingen. Lagom stora ryggsäckar för skolböcker, träningskläder och matsäck. Här har vi samlat ryggsäckar och praktiska tillbehör som vattenflaskor, pennfodral, matlådor & mattermosar och mycket annat. 

    Ryggsäckar till jobbet

    Här har vi samlat praktiska ryggsäckar för vardag, pendling och jobb. Med smarta och rymliga fack samt skyddande förvaring av datorer i olika storlekar. Komplettera gärna din ryggsäck med pennfodral, termos och vattenflaska. Med en packpåse förvarar du smidigt dina träningskläder.

    Ryggsäckar till skolan

    För alla elever, stora som små, har vi här samlat några ryggsäckar som är extra omtyckta för att organisera och bära pennorna, skolböckerna, matsäcken och gymnastikutrustningen. Komplettera gärna med några bra saker att ha i ryggsäcken, så som vattenflaska eller fodral som gör det ännu enklare att hålla ordning på språng mellan lektionerna.

    Ryggsäckar & väskor för cykelpendling

    Att cykla till jobbet eller skolan är en skön start på dagen utan bilköer och trängsel. Med en vattentät cykelryggsäck är dina tillhörigheter väl skyddade om det skulle börja regna och du behöver inte vara orolig för att din dator skulle bli blöt, men det finns många fler bra sätt att packa på. Om du packar smart kan du ta med dig både ombyteskläder, dator, lunchlåda och vattenflaska utan att det behöver bli tungt att cykla. Du får också med dig cykeltillbehör som cykellås, reparationskit och cykelpump. Upptäck vårt breda sortiment av smarta cykelväskor och pakethållare som gör det lättare och roligare att cykla.

    Kläder & utrustning

    Fjällräven x Specialized

    Upptäck samarbetet mellan Fjällräven och Specialized där de skapat produkter som kombinerar vandring och cykling – framtagna för dig som ställer höga krav på pålitlighet, slitstyrka och komfort och som vill ta dig längre ut i naturen på cykel. Rusta dig inför höstens cykelpendling med tåliga och skyddande cykelväskor designade för alla väder.