Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HÖSTENS RYGGSÄCKAR

    Till badklippan, picknicken, jobbet, hundpromenaden, resan, skolan, cykelturen. Den lagom lilla väskan är följeslagaren som hänger med nästan överallt. Praktiska fack som skyddar din dator på väg till jobbet, vattentäta ryggsäckar och lagom stora ryggsäckar för skolböcker, träningskläder och matsäck. Här har vi samlat ryggsäckar och praktiska tillbehör som vattenflaskor, pennfodral, matlådor och mycket annat. 

    RYGGSÄCKAR TILL SKOLAN

    För alla elever, stora som små, har vi här samlat några ryggsäckar som är extra omtyckta för att organisera och bära pennorna, skolböckerna, matsäcken och gymnastikutrustningen. Komplettera gärna med några bra saker att ha i ryggsäcken, så som vattenflaska eller fodral som gör det ännu enklare att hålla ordning på språng mellan lektionerna.

    RYGGSÄCKAR TILL JOBBET

    Här har vi samlat praktiska ryggsäckar för vardag, pendling och jobb. Med smarta och rymliga fack samt skyddande förvaring av datorer i olika storlekar. Komplettera gärna din ryggsäck med pennfodral, termos och vattenflaska. Med en packpåse förvarar du smidigt dina träningskläder.

    CYKELVÄSKOR TILL PENDLINGEN

    Upptäck samarbetet mellan Fjällräven och Specialized där de skapat produkter som kombinerar vandring och cykling – framtagna för dig som ställer höga krav på pålitlighet, slitstyrka och komfort och som vill ta dig längre ut i naturen på cykel. Rusta dig inför höstens cykelpendling med tåliga och skyddande cykelväskor designade för alla väder.