Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    KÅNKEN ART '23 BY MANDER

    Fjällräven Kånken Art är resultatet när konstnärer får uttrycka sin relation till naturen genom den klassiska Kånkenryggsäcken. Kånken Art ’23 är designad av den svenske illustratören, grafikern och konstnären Martin Ander, även känd som Mander. Hans design baseras på hans unika urbana skateboardstil, remixad med former och mönster som hittas i naturen. Specifikt handlar det om kraftigt uppförstorade bilder av löv, trä, lavar och mossa.

    Se alla Kånken Art »

    Kånken Art by Mander

    Se alla produkter

    Kånken Art Mini

    Se alla färger

    Kånken Art Plus

    Se alla färger

    Kånken Art Mini

    Se alla färger

    Kånken Art Bandana

    Se alla färger

    Kånken Art T-shirt M

    Se alla färger

    Kånken Art Logo Tee W

    Se alla färger

    Kånken Art Bandana

    Se alla färger
     

    Designern Mander

    ”Jag vill inspirera människor till att rita mer – jag har tecknat i hela mitt liv och det är ett bra sätt att komma bort från skärmar, till exempel. För mig är att vara kreativ och att vara i naturen ungefär samma sak, och den här Kånken representerar det på ett bra sätt.” – Mander

    Hur var processen att skapa årets Kånken Art?

    Det var fantastiskt att ha sådan kreativ frihet och arbeta med Fjällräven för att skapa något som är mer än bara en ryggsäck. Till exempel gjorde vi den främre fickan större så att man kan få plats med ett skissblock. Och naturligtvis bör pennfodralet och anteckningsboken som följer med varje Kånken Art Plus nämnas i sammanhanget. Det stämmer väl överens med den jag är – jag har alltid med mig pennor och skissblock överallt och så det var fantastiskt att göra det möjligt för även för alla Kånken-fans.

    Arctic Fox Initiative

    Flera produkter i Fjällrävens sortiment bidrar till deras sätt att ge tillbaka både till miljön och till samhället. De kallar det Arctic Fox Initiative, och Kånken Art-kollektionen är en del av detta sortiment. Genom att köpa en Kånken Art-produkt bidrar du tillsammans med Fjällräven till att göra världen till en bättre plats genom att en bestämd del av intäkterna oavkortat går till välgörenhetsorganisationer som på riktigt har positiva effekter både när det gäller att skydda vår miljö, att bidra positivt till samhället eller för att inspirera människor att tillbringa mer tid i naturen. Tillsammans kan vi göra mer.

    Tidigare Kånken Art konstnärer

    Läs mer

    Kånkenfamiljen växer

    Upptäck Kånken
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress