Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    PRESENTER TILL HENNE

    Tänk, så många viktiga kvinnor du har i ditt liv! Ibland är det någon av dem som ska firas och då är det roligt att ge henne något som hon verkligen kommer att ha nytta av. En present som uppmuntrar till att vara utomhus är alltid en bra idé, gärna i kombination med ditt sällskap. Här har vi samlat massor av bra presenttips i olika prisklasser till din flickvän, fru, syster, mamma, dotter, mormor, faster och barnens fotbollstränare.

    Present till flickvän

    Visa din flickvän hur fantastisk hon är genom att ge henne en present som du vet att hon kommer ha stor nytta av under lång tid. Välj en present som visar omtanke och följer med henne som en varm tanke i vardagen. En mjuk och go stickad tröja blir en favorit hela året, en t-shirt i merinoull vill hon ha på sig jämt och en Fjällräven Kånken i hennes favoritfärg kommer att hålla reda på allt det där som ska med på morgonen varje dag. Här har vi samlat tips på presenter som vi är säkra på att hon kommer tycka om.

    Tips för henne 

    Present till fru

    Ge din fru en omtänksam present som uppmuntrar till roliga stunder tillsammans utomhus. Att laga mat ute är roligt och behöver inte vara svårt, dessutom smakar allt lite extra gott när den intas ute i naturen. Med ett våffeljärn, en termos med våffelsmet, gott kaffe, en sprakande eld och ditt sällskap blir en stund runt elden ett minne för livet. Svep in er i en varm filt, njut av frasiga våfflor och låt tiden stå stilla en stund.

    Ge bort en mysig stund 

    Present till syster

    Gillar din syster friluftsäventyr, eller kryper hon helst upp i soffan med bra böcker? Hos oss hittar du perfekta presenter till din syster oavsett vad hon gillar. Ibland är en lite oväntad present den allra bästa. Den härliga sommarhatten som först ger ett skratt och sedan blir en del av sommarens alla soliga dagar, eller den otroligt varma mössan som värmer syrrans öron i vinterstormen. Ändå osäker? Houdini Power Houdi är garanterat ett säkert kort som passar året om. Här hittar du den och fler riktigt bra presenter till din syster.

    Favoritprylar 
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress