Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        STUDENTPRESENT

        Att ta studenten är ett stort ögonblick väl värt att fira! Den perfekta examenspresenten är inte bara den som uppskattas i stunden, utan en som följer med din student genom livets alla äventyr. En personlig present i form av en fin termos till den nyblivna kaffedrickaren, en snygg vattenflaska till friluftsliv och kommande tentastudier eller ett multiverktyg till den efterlängtade tågluffen – här har vi samlat massor av bra presenttips till dig som letar efter en studentpresent.

        Väck ett friluftsintresse

        Letar du efter en bra present till en student som älskar att vara ute? Eller kanske vill du uppmuntra någon att ta steget ut i naturen? Med rätt utrustning blir det lättare att komma ut, och en väl utvald present är ett steg på vägen. Att laga mat ute är mysigt och inte särskilt svårt. Ge studenten ett stormkök att prova sig fram med, lägg med några riktigt goda recept och du har kanske väckt ett nytt intresse.

        Friluftspresenter 

        För vidare studier

        Har studenten siktet inställt på vidare studier och ser fram emot studentliv med nya vänner, tentaplugg och spännande föreläsningar? Den som väljer att plugga vidare efter studenten kommer att behöva massor av nya prylar, men kassan är antagligen ganska skral. Att ge en student en ny praktisk ryggsäck där både böcker, laptop, vattenflaska och matlåda får plats är en fin och praktisk present. Ett snyggt pennfodral eller laptopfodral gör det lättare, och roligare, att hålla ordning på allt som ska följa med överallt.

        Underlätta studentlivet 

        Till den äventyrslystne studenten

        Längtar din student ut i världen efter alla år i skolbänken? Att ge sig ut på en backpacking eller tågluff är spännande, roligt och lärorikt. Den som reser kommer inte bara lära sig om nya kulturer, träffa nya människor, känna nya dofter och smaker – att resa ger också självförtroende och självinsikt. Ge den äventyrslystne något som kommer till nytta under det kommande äventyret, det kommer garanterat att uppskattas både av studenten och de oroliga föräldrarna.

        Redo för backpacking 
        Filter
        Filter

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress