/magasin-365/https://support.naturkompaniet.se/hc/sv

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    UTEAKTIVITETER FÖR SPORTLOVET

    Packa ryggsäcken med varm choklad och ta med dina nära ut i naturen. Fyll på med ny energi genom att vara ute under dygnets ljusa timmar. Få upp pulsen i skidspåret, kasta dig ut i pulkabacken tillsammans med barnen eller låt dem springa av sig överskottsenergin i skogen.

    Här nedan delar vi bilder direkt från era härliga vinteräventyr. Tagga dina inlägg på Instagram med #naturkompaniet om du också vill vara med här och inspirera fler till små som stora äventyr i naturen.
    Sportlovsfavoriter » 

    ÄT LUNCH RUNT ELDEN

    Överraska ditt sällskap med lunch över öppen eld, mat smakar alltid godast utomhus och det behöver inte vara så krångligt. Värm frusna händer och njut av fina samtal medan elden blir till glöd inför korvgrillningen. Kanske vill du prova något nytt? Trolla fram ett mackjärn, ett våffeljärn eller en jägarpanna ur packningen och succén är ett faktum.

    RECEPT FÖR MATLAGNING UTOMHUS »

    VAR UTE TILLSAMMANS

    Låt barnen vara med och tända elden, röra om i grytan och hälla upp den varma saften. Att få grilla en korv på en pinne som man själv har täljt är en stor upplevelse. Håll barnen mätta och varma så orkar de längre. Klä dem i sköna kläder i flera lager så som underställ, en värmande fleecetröja och vädertåliga ytterkläder så att det går lätt att ta av eller på ett lager vid behov. Här kan du läsa mer om att klä barnen för vinterväder

    SE ALLA BARNKLÄDER »

    UPPLEV VINTERN

    När snön faller och isarna ligger blanka så längtar vi ut i det vackra, krispiga vinterlandskapet. Långfärdsskridskoåkning, skidåkning, vinterbad och snöskovandring är några av alla vinteraktiviteter som bjuder på endorfiner och minnen för livet. Välkommen ut!

    INSPIRERAS TILL VINTERÄVENTYR »

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress