Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    UTEAKTIVITETER FÖR SPORTLOVET

    Packa ryggsäcken med varm choklad och ta med dina nära ut i naturen. Fyll på med ny energi genom att vara ute under dygnets ljusa timmar. Få upp pulsen i skidspåret, kasta dig ut i pulkabacken tillsammans med barnen eller låt dem springa av sig överskottsenergin i skogen.

    Sportlovsfavoriter » 

    Frasiga våfflor över öppen eld

    Grilljärn »

    Är lunch runt elden

    Överraska ditt sällskap med lunch över öppen eld, mat smakar alltid godast utomhus och det behöver inte vara så krångligt. Värm frusna händer och njut av fina samtal medan elden blir till glöd inför korvgrillningen. Kanske vill du prova något nytt? Trolla fram ett mackjärn, ett våffeljärn eller en jägarpanna ur packningen och succén är ett faktum.

    Laga mat ute

    Var ute tillsammans

    Låt barnen vara med och tända elden, röra om i grytan och hälla upp den varma saften. Att få grilla en korv på en pinne som man själv har täljt är en stor upplevelse. Håll barnen mätta och varma så orkar de längre. Klä dem i sköna kläder i flera lager så som underställ, en värmande fleecetröja och vädertåliga ytterkläder så att det går lätt att ta av eller på ett lager vid behov. Här kan du läsa mer om att klä barnen för vinterväder.

    Barnkläder

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress