/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    TOPPTUR, OFFPIST ELLER PIST?


    Känslan att stå på toppen av ett fjäll med vidsträckta snötäckta berg runt omkring och ett fint åk som väntar är en svårslagen känsla. Här hittar du allt du behöver för vinterns skidåkning, oavsett om du håller till i pist, offpist eller helst går uppför backen av egen kraft för en topptur.

    Förbered dig för fjällens varierande väder och eventuella vindar som kan ge oväntad kyleffekt genom att utrusta dig med kläder och utrustning som du kan lita på. Vid offpiståkning och toppturer är det en självklarhet att se över rådande väderförhållanden och lavinprognoser samt ha den utrustning som krävs för att du ska kunna genomföra ett säkert åk och maxa upplevelsen.

    Här har vi samlat produkter som vi uppskattar att ha med oss på våra alpina skidäventyr, så som ullunderställ, värmande mellanlager och tåliga skaljackor för att bygga lager på lager och kunna anpassa kroppstemperaturen.

    Lavinsäkerhet

    I en alpin miljö är vädret inte bara en mysig semesterfråga. Det handlar om säkerhet. Att ha koll på vilket väder som väntas gör att du kan förbereda både din tur och din utrustning på ett bra och säkert sätt. Eller välja att stanna hemma helt, om det ser för utmanande ut. Men kom ihåg att prognoser alltid är just bara prognoser. Vädret på fjället kan slå om snabbt. Hoppas på det bästa, men var beredd på det värsta.

    LÄS MER »    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress