/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HUMÖRHÖJANDE TIPS FÖR VINTERTUREN


    Varm och torr

    De kallare månaderna är det extra viktigt att klä sig efter väder och aktivitet. Inte för kallt, men inte heller för varmt. Med lager på lager kan kläderna anpassas till intensiteten under utflykten. Packa extra sockor och vantar, även till kortare utflykter. En förstärkningsjacka kan vara bra till pauserna. Ett sitt- eller liggunderlag gör att du slipper bli blöt och kall när du pausar.

    Mätt och glad
    Termosen är din bästa vän för dagsutflykter, snabb och smidig att ta fram när orken tryter. Innehållet varieras enkelt. Varm choklad, blå­bärs- eller nyponsoppa eller varm saft är några förslag som kan höja humöret på den bistraste äventyra­ren. Extra gofika, nötter och russin och en chokladkaka att dela på. Vid längre utflykter är en mattermos ett enkelt sätt att få med sig riktig mat.

    Lek och ha skoj
    Var lyhörd och justera turen utifrån barnens dagsform. Undvik att bara gå mot ett mål, utan se till att det finns tid för spontanitet och nya vägval. Uppmuntra tokiga lekar och innovativa gångstilar. Sjung och berätta historier. Bygg en koja eller en hinderbana. Finns det snö är stjärtlapp ett roligt sätt att utforska skogen på jakt efter de perfekta rodelsvängarna.

    Tänd en brasa
    Kylan och mörkret är som en upp­maning att göra upp en lägereld. Det är harmoniskt, mysigt och en kul aktivitet som barn ofta uppskattar. Med en jägarpanna fixar du det mesta du steker hemma även i skogen. Folieknyten med grönsaker, fetaost och lax är enkelt och gott. Avsluta med marshmallows. Elda säkert, bara där det är tillåtet och släck noga.


    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress