Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    Jaktjackor

    En bra jaktjacka ska vara lätt och smidig att röra sig i samtidigt som den skyddar dig mot vind, kyla och regn. Den ska också ha en färg som kamouflerar dig och vara gjord i ett material som är så ljudlöst som möjligt, allt för att du ska kunna röra dig obemärkt. Hos oss hittar du ett väl utvalt utbud av jaktjackor för både herr och dam från bland annat Fjällräven. Slitstarka jaktjackor, anoraker och ponchos med gott om smarta funktioner som du kommer att uppskatta.

    Jaktjackor från Fjällräven av G-1000® Silent

    Fjällräven har tillverkat jackor för jakt och jaktbyxor sedan länge och har utvecklat ett alldeles eget material: G-1000® Silent. G-1000® Silent är en blandning av polyester och bomull och vaxas med fördel med grönlandsvax för ökad vattenresistens och slitstyrka. G-1000® Silent är utformat för att vara så tyst som möjligt när du rör dig och finns även i en eco-version med återvunnen polyester och ekologisk bomull som heter G-1000® Silent Eco. Den borstade ytan är mjuk och skön och tyget är tätt vävt så vilket gör det svårt för mygg att ta sig igenom. Fjällräven erbjuder även andra jaktkläder i G-1000® Silent, bland annat riktigt bra jaktbyxor.

    Jaktjackor med varmt foder

    Att kunna röra sig tyst och smidigt samtidigt som du håller dig varm när det är kallt ute ställer höga krav på din jaktjacka. Hos oss hittar du väl genomtänkta fodrade jaktjackor för jakt under höst och vintern, oavsett om du tar dig fram på skidor eller till fots. Bland våra varma jaktjackor finns detaljer som fleecefodrade handvärmarfickor, avtagbar huva, värmande syntetfyllning och generös passform för att få plats med flera lager kläder under.

    Funktioner som du hittar bland jaktjackorna hos Naturkompaniet:

    • Invändiga fickor i mesh
    • Napoleonficka
    • Ventilationsöppningar i sidorna
    • Fäste för radio
    • Hållare för ammunition
    • 2-vägsdragkedja
    • Många fickor, både med dragkedja och utan, för lättillgänglig förvaring av värdesaker och mindre jaktutrustning
    • Partier med stretch för maximal rörlighet, till exempel i ärmar och rygg
    • Vattentätt yttermaterial
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress